Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Antalya Kiralık Villa Fiyatları: Günlük Apart, Pansiyon, Antalya Bölgesi Uygun Fiyatlı Tatil Villaları Listesi

Antalya Kiralık Villa Fiyatları: Günlük Apart, Pansiyon, Antalya Bölgesi Uygun Fiyatlı Tatil Villaları Listesi

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 27 Haziran 2024 - 11:47
 • Son Güncellenme: 27 Haziran 2024 - 12:13
Antalya Kiralık Villa Fiyatları: Günlük Apart, Pansiyon, Antalya Bölgesi Uygun Fiyatlı Tatil Villaları Listesi

Akdeniz'in mavi sularına uzanan kumsalları, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle Antalya, her yıl milyonlarca turisti kendine çeken bir cennet köşesi. Bu eşsiz şehir, her bütçeye ve zevke uygun konaklama seçenekleri sunarak her tatilcinin hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Özellikle kiralık villalar, apartlar ve pansiyonlar, ev konforunda bir tatil deneyimi arayanlar için ideal bir seçenekler. İşte Antalya'da unutulmaz bir tatil geçirmenizi sağlayacak kiralık villalar, apartlar ve pansiyonlardan bazılarını sizler için listeledik. İşte detaylar!  

{ad:0}

Antalya Kiralık Villalar

Villa Lighthouse 3

Villa Lighthouse 3

Kalkan’ın İslamlar Köyü’nde konumlanmış Villa Lighthouse 3, doğa ile iç içe, her detayı özenle düşünülmüş bir tatil cenneti. Kuş sesleriyle uyanmak, sakinliğin tadını çıkarmak ve dört mevsim yüzme keyfi yaşamak isteyen misafirler için ideal bir seçim. Özel ve korunaklı havuz terası sayesinde muhafazakâr aileler ve balayı çiftleri için de mükemmel bir konaklama sunuyor. Villa Lighthouse 3’ün 4x14 metre boyutlarında ve 1,5 metre derinliğindeki iki tarafı yüksek çitlerle çevrili havuzu ise gözlerden uzak yüzmek ve güneşlenmek isteyenler için ideal. 

100 metrekarelik yaşam alanına sahip olan Villa Lighthouse 3, 2 yatak odası ve 2 banyosu ile 4 misafiri ağırlayabiliyor. Villanın rahat köşeli koltuk, sehpa, TV ünitesi ve dekoratif tablolarla dekore edilmiş salondan şık salonu, açık plan mutfak ile birleşerek geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Villa Lighthouse 3’te 7 günden kısa süreli konaklamalar için ekstra kısa kiralama ve temizlik ücreti ödeyerek rezervasyon yapabilirsiniz. Bayram tatillerinde en kısa konaklama süresi 7 gün. Kapalı havuz ısıtması talep ediyorsanız, villaya giriş yapacağınız tarihten 3 gün önce villa yetkilisi ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

VİLLA LIGHTHOUSE 3 REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Villa Zümrüt 

Villa Zümrüt

2019 yılında inşa edilen Villa Zümrüt, çekirdek aileler, arkadaş grupları ve balayı çiftleri için ideal bir tatil mekânı. Dubleks yapıda olan villa, üst katında iki yatak odası ile 4 misafir ağırlayabiliyor ve bebekli ve çocuklu aileler için de uygun olmasıyla ailelerin konforunu ön planda tutuyor. Siz de bu özel villada konaklayarak, hem doğanın tadını çıkarabilir hem de lüksün keyfini sürebilirsiniz.

Villa Zümrüt, Dalaman Havalimanı’na 120 km mesafede bulunuyor. Villadan manav, market ve restoranlara 5 dakikalık, denize ise 10 dakikalık bir sürüşle kolayca ulaşabilirsiniz. Konaklamanız sırasında Kaş ve Fethiye gibi yakın mesafedeki güzel rotaları keşfetmeyi unutmayın.

VİLLA ZÜMRÜT REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Antalya Pansiyonlar

Karakalem Pansiyon

Karakalem Pansiyon

Antalya’nın gözde tatil beldelerinden Kumluca’nın Yazır Mahallesi’nde yer alan Karakalem Pansiyon, doğa ile iç içe, mütevazı bir tatil arayanlar için ideal bir seçenek. Ağaçların arasında sevdiklerinizle birlikte sakin ve dingin bir tatil geçirmenize olanak tanıyan Karakalem Pansiyon, Olimpos Antik Kenti’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Karakalem Pansiyon’da konaklayarak yürüyüş yolları ve manzaralarla dolu bu bölgede sakin bir konaklama süreci geçirebileceğiniz gibi, etkinliklerle dolu renkli bir tatil de yapabilirsiniz.

Karakalem Pansiyon, çekirdek aileler, arkadaş grupları ve balayı çiftleri için ideal bir konaklama noktası. Balayı konseptli odalar ve özel bahçe alanları sayesinde yeni evli çiftler, düğün stresinden uzaklaşıp huzurlu bir tatil geçirebilirler. Karakalem Pansiyon’un her odasında küçük bir bahçe alanı bulunuyor. Pansiyon fiyatları, sezona ve konaklayacak kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor. Yıl boyunca konuklarına hizmet veren tesiste dilediğiniz tarihlerde mükemmel bir tatil yapabilirsiniz

KARAKALEM PANSİYON REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Anı Pansiyon 

Anı Pansiyon

Kaş’ın güzelliklerini keşfetmek, uygun fiyatlı ve rahat bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için Antalya pansiyon seçeneklerinden biri olan Anı Pansiyon, doğru adres. Anı Pansiyon’un tüm odaları, konforunuz düşünülerek sade bir şekilde dekore edilmiş. Odalarda uydu TV ve özel banyo bulunurken, bazı odalar balkonlu olup, misafirlere bahçe veya dağ manzarası mevcut. Klima, dolap ve oda görevlisi hizmeti ile konforunuz için gereken her şey düşünülmüş. Ayrıca, ücretsiz ilave yatak imkânı da bulunuyor. 

Anı Pansiyon, konuklarına ücretsiz Wi-Fi erişimi, ücretsiz plaj servisi ve otobüs terminalinde ücretsiz karşılama hizmeti sunarak konforlu bir konaklama sağlıyor. Ayrıca, havaalanı servisi ve araba kiralama hizmetleri ile ulaşımınızı kolaylaştırıyor. Her gün sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servisi yapılan Anı Pansiyon, misafirlerine lezzet dolu anlar yaşatıyor. Açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilir, tesis bünyesindeki bardan gün boyu içeceklerinizi temin edebilirsiniz. Siz de Kaş’ın huzur dolu atmosferinde, Anı Pansiyon’un sıcak ve samimi ortamında keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

ANI PANSİYON REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Antalya Günlük Apart

Cozmina Apart

COZMİNA APART

Antalya’nın gözde tatil beldesi Alanya’da bulunan Cozmina Apart Alanya, şehir merkezine yakın konumuyla misafirlerine hem rahatlık hem de kolaylık sunuyor. Tüm yıl hizmet veren bu tesis, ferah ve geniş odalarıyla misafirlerinin konforunu en üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Cozmina Apart, 12 yaş altındaki çocuklar için mevcut yataklar kullanıldığında ekstra ücret talep etmiyor bu nedenle aileler için bütçe dostu bir konaklama alternatifi.

 Cozmina Apart Alanya’nın odaları, misafirlerin konforu için özenle tasarlanmış Odalarda ısıtma sistemi, klima, çay ve kahve makinesi, AM/PM alarmlı saat, oturma alanı, yemek masası, balkon, düz ekran TV, veranda, duş kabini, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, buzdolabı, set üstü ocak, çamaşır makinesi ve mutfak malzemeleri bulunuyor. 

COZMİNA APART REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kalkan Afra Apart 

Kalkan Afra Apart

Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan Kalkan Afra Apart, Kalkan Afra Apart, geniş ve lüks tasarlanmış 4 farklı daireden oluşan butik bir apartman. Kaş Kalkan ve çevresinde gezilecek yerlere kolaylıkla ulaşabileceğiniz merkezi bir konumda bulunan Kalkan Afra Apart, sahil ve plaja birkaç dakikalık mesafede. 

Beş kattan meydana gelen tesis, her dairesinde özel banyo ve mutfak, büyük bir jakuzi ve manzaraya karşı konumlanmış geniş balkonları bulunuyor. Balkonlarda yer alan oturma grupları, kalabalık ortamlar için ideal. Klima, LCD TV ve kablosuz internet ayrıcalıkları da dairelerin konforunu artırıyor. Misafirlerin kendilerini evlerinde hissetmesi için dairelerde tam donanımlı mutfaklar mevcut. Kısacası, Kalkan Afra Apart, geniş daireleri, konforlu olanakları ve merkezi konumu ile tatil veya iş gezileriniz için mükemmel bir seçim. Siz de evinizin rahatlığında bir tatil geçirmek için Antalya apartları arasında öne çıkan Afra Apart’ı tercih edebilirsiniz.

KALKAN AFRA APART REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN