Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Antalya Otelleri 2024 listesi: Antalya'da uygun, yıldızlı ve her şey dahil otellerin güncel fiyat bilgisi

Antalya Otelleri 2024 listesi: Antalya'da uygun, yıldızlı ve her şey dahil otellerin güncel fiyat bilgisi

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 02 Temmuz 2024 - 12:42
 • Son Güncellenme: 02 Temmuz 2024 - 12:43
Antalya Otelleri 2024 listesi: Antalya'da uygun, yıldızlı ve her şey dahil otellerin güncel fiyat bilgisi

Antalya, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biri olarak her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Muhteşem plajları, turkuaz denizi, tarihi ve doğal güzellikleri ile her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunan Antalya'da unutulmaz bir tatil geçirmek mümkün. Antalya'da uygun fiyatlı, yıldızlı ve her şey dahil konseptli otelleri sizler için araştırdık. Ailenizle, arkadaşlarınızla veya tek başınıza keyifli bir tatil planlıyorsanız bu yazıda yer alan otellerden ilham alabilir, bütçenize ve isteklerinize en uygun konaklama seçeneğini bulabilirsiniz.  

{ad:0}

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Delux Belek

Antalya’nın Serik ilçesi sınırlarında yer alan Sueno Hotels Deluxe Belek, bölgenin en popüler otelleri arasında sayılıyor. Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip olan Sueno Hotels Deluxe, mavi bayraklı plajı ve geniş havuzu ile de dikkat çekiyor. Otel, market, eczane ve ATM gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlara da yakın konumda yer alıyor. 

Golf sahalarıyla seçkin zevklere hitap eden Sueno Hotels Deluxe Belek, aynı zamanda su sporları gibi çeşitli aktiviteler var. Yılın yorgunluğunu atmak isteyenler için Sueno Hotels Deluxe Belek, spa merkeziyle hizmet veriyor. Tesisin sunduğu konserler ve gece eğlenceleri de misafirlerden tam not alıyor. Siz de hayallerinizin ötesinde bir tatil deneyimi için Sueno Hotels Deluxe Belek’te yerinizi hemen ayırtın ve bu muhteşem tatil cennetinde konaklamanın tadını çıkarın.

SUENO HOTELS DELUXE BELEK REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Grand Park Lara Hotel

Grand Park Lara Hotel

Antalya'nın Lara ilçesinde, Akdeniz'in masmavi sularına nazır konumda yer alan Grand Park Lara Hotel, 35.000 metrekarelik geniş bir alana yayılmış ve "her şey dahil" konseptiyle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Farklı oda tipleriyle her ihtiyaca cevap veren Grand Park Lara Hotel'de toplamda 896 oda bulunuyor. Tıpkı evinizin konforunda hissedeceğiniz her bir odada balkon da mevcut. Çocuklu aileler için ideal bir otel olan Grand Park Lara Hotel'de çocuk havuzu, Ali's Mini Kulübü ve oyun alanları da mevcut. Çocuklarınız otelin sunduğu imkanlarla eğlenirken siz de konforlu SPA merkezinde dinlenebilirsiniz.

Mavi Bayraklı özel plajına 200 metre mesafede bulunan otelden denize girmek ve güneşlenmek oldukça kolay. Ayrıca açık havuzlarında ve kaydıraklarında da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Açık büfe kahvaltılarıyla güne zinde başlamanızı sağlayan Grand Park Lara Hotel'de 3 farklı A'La Carte restoran da yer alıyor. İtalyan, Çin ve balık mutfağından nefis lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Tesiste konaklarken Antalya'nın tarihi ve turistik mekanlarını da keşfedebilirsiniz. Kaleiçi'nin nostaljik atmosferinde dolaşabilir, Antalya Arkeoloji Müzesi'ni gezebilir veya Kurşunlu Şelalesi'nin huzurlu sesinin tadını çıkarabilirsiniz.

GRAND PARK LARA HOTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Wome Deluxe Hotel

Wome Deluxe Hotel

Her şey dahil konseptinde hizmet veren Wome Deluxe Hotel, sunduğu imkanlar ve konforuyla Antalya’da öne çıkan otellerden biri. 535 odasıyla misafirlerine geniş bir yelpazede konaklama seçeneği sunan Wome Deluxe Hotel, 120.000 metrekarelik alana yayılmış devasa bir tesiste yer alıyor. Özellikle çocuklu aileler için ideal olan bu otelde, minik misafirlerin keyifli vakit geçirmeleri için geniş bir çocuk oyun parkı ve çeşitli animasyonlar mevcut. Aile odaları, bu imkanlar sayesinde ailenizle unutulmaz bir tatil geçirmeniz için mükemmel bir ortam sunuyor.

 Mavi bayraklı plajı ile Wome Deluxe Hotel, deniz keyfi için de ideal bir yer.İncekum'un masmavi denizi ve yumuşak kumları, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Muhafazakâr tatil anlayışına uygun olan otelin kadınlar plajı da misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlanmış. Eğer sadece dinlenmek ve yenilenmek istiyorsanız, Wome Deluxe Hotel'in SPA merkezi tam size göre. Wome Deluxe Hotel, Antalya'da unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek. Muhteşem konumu, geniş imkanları ve konforlu konaklama seçenekleri ile Wome Deluxe Hotel, her bütçeye uygun oda seçenekleri ile de misafirlerini bekliyor.

WOME DELUXE HOTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Adrasan Akya Otel

Adrasan Akya Otel

Antalya'nın en güzel köşelerinden biri olan Adrasan’da unutulmaz bir tatil geçirmek için Adrasan Akya Apart Otel'den daha iyi bir yer bulamazsınız. Denize sıfır konumu ile Adrasan Akya Apart Otel, misafirlerine dalgaların sesiyle uyanmanın ve gün batımının büyüsünde kaybolmanın ayrıcalığını sunuyor. Otelin lezzetli mutfağında ise Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini tadabilirsiniz. Otelin sunduğu dalış, kano, trekking gibi birçok aktiviteye katılabilir, Adrasan'ın doğal güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Yenilenen odaları ile Adrasan Akya Apart Otel, misafirlerine hem konforlu hem de huzurlu bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Otelin modern ve ferah odaları, her ihtiyaca uygun şekilde dekore edilmiş. Otelden Adrasan'ın tarihi ve turistik yerlerini kolayca gezebilir, çevredeki koylara ve plajlara günübirlik turlar düzenleyebilirsiniz.

ADRASAN AKYA OTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Club Hotel Turan Prince World

Club Hotel Turan Prince World

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Club Hotel Turan Prince World, 688 odasıyla misafirlerine geniş ve konforlu bir konaklama imkanı sunan dev bir kompleks. Düzenli ve modern bir tasarıma sahip olan tesiste her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve misafirlerin konforu için özen gösterilmiş. Sporu seven misafirler için de basketbol, mini golf, voleybol, dalış, futbol, masa tenisi, okçuluk, paraşüt, rüzgar sörfü, tenis ve çeşitli su sporları gibi aktivite mevcut.

Özellikle çocuklu aileler için ideal olan Club Hotel Turan Prince World, çocuklara yönelik birçok olanağa sahip. Club Hotel Turan Prince World, Antalya'nın turistik cazibe merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor. Romantik bir balayı tatili planlıyorsanız Club Hotel Turan Prince World tam size göre bir seçenek olabilir. Yoğun bir iş temposundan sonra dinlenmek ve yenilenmek için Club Hotel Turan Prince World'ün spa merkezi ideal bir seçim.

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Scylax Family Club

Scylax Family Club

Antalya'nın Alanya ilçesinde masmavi denize sıfır konumda yer alan Scylax Family Club, ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil geçirmeniz için ideal bir otel. Geniş ortak alanları, çocuklara özel tasarlanmış aktiviteleri ve her şey dahil konsepti ile Scylax Family Club, her yaştan aile bireyinin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Otelde bulunan çocuk kulübü ve oyun parkı, minik misafirlerin gün boyu eğlenmelerine ve yeni arkadaşlar edinmelerine imkan veriyor. Ayrıca, çocuk havuzları ve özel animasyon programları da çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Aileler için tasarlanan Scylax Family Club'da yetişkinler de dinlenmek ve yenilenmek için spa merkezi, masaj terapisi ve cilt bakımı seansı gibi birçok imkan bulabiliyor.

Scylax Family Club'da her damak tadına uygun lezzetler mevcut. Otelin ana restoranında açık büfe kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servis ediliyor. Tatlı ve atıştırmalıklar için ise snack bar ve pool bar hizmeti mevcut. Scylax Family Club, denize sıfır konumu ile misafirlerine eşsiz bir deniz manzarası sunuyor. Otelin özel plajına alt geçit ile kolayca ulaşabilir ve masmavi denizin ve altın kumların tadını çıkarabilirsiniz. Antalya Havalimanı'na 130 km, Gazipaşa Havalimanı'na 25 km ve Alanya şehir merkezine 17 km uzaklıkta bulunan Scylax Family Club'a özel transfer veya paylaşımlı transfer hizmeti ile ulaşabilirsiniz.

SCYLAX FAMILY CLUB REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN