Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Antalya Sarısu Kadınlar Plajı sadece kadınlar için mi? Hangi saatlerde kadınlara özel?

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı sadece kadınlar için mi? Hangi saatlerde kadınlara özel?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 06 Ağustos 2024 - 04:37
 • Son Güncellenme: 07 Ağustos 2024 - 09:17
Antalya Sarısu Kadınlar Plajı sadece kadınlar için mi? Hangi saatlerde kadınlara özel?

Türkiye’nin turistik cazibe merkezlerinden biri olan Antalya plajları ile de tanınıyor. Antalya plajları arasında Sarısu Kadınlar Plajı, yalnızca kadınlara hizmet veriyor. Konyaaltı sahilinde yer alan plaj; geniş hizmet yelpazesi, spor ve aktivite imkanları, engelli dostu tesisler ve güvenli ortamı öne çıkan bir plaj. Antalya’ya yolunuz düşerse, bu güzel plajı ziyaret etmeyi unutmayın! Sarısu Kadınlar Plajı hakkında merak edilen tüm ayrıntıları sizin için bir araya getirdik. 

{ad:0}

{search:konyaalti-otelleri,Konyaaltı Otelleri}

Sarısu Kadınlar Plaj Özellikleri ve Hizmetler

Antalya'nın gözde tatil bölgelerinden birinde yer alan Sarısu Kadınlar Plajı, kadınlara özel tasarlanmış hizmetleri ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Anet A.Ş. tarafından işletilen plaj, kadınların rahat ve özgür bir ortamda denizin ve güneşin tadını çıkarmaları için mükemmel bir seçenek. İşte plajın öne çıkan özellikleri:

Plajda, et restoranları, pastaneler, kuaförler, SPA ve hamam gibi birçok farklı tesis bulunuyor. Spa merkezinde çeşitli masaj ve bakım terapileri alabilir, kuaförde saç ve makyaj yaptırabilir veya hamam keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca, plajda düzenlenen yoga dersleri, dans etkinlikleri veya plaj voleybolu turnuvaları ile hem eğlenebilir hem de sosyalleşebilirsiniz. Sarısu Kadınlar Plajı, sadece kadınlara hizmet vermesi ve tüm personelin kadınlardan oluşması sayesinde ziyaretçilere özel bir atmosfer sunuyor.

Plaj voleybolu ve basketbol sahaları, spor aletleri ve çocuklar için oyun parkı gibi spor ve aktivite imkanları da mevcut. Engelli rampaları, özel tuvaletler ve duşlar sayesinde tüm ziyaretçiler plajın keyfini çıkarabilir. Mavi Bayrak ödüllü plaj, temizliği ve güvenliği ile dikkat çekiyor. Kadın cankurtaranlar ve güvenlik personelleri,ziyaretçilerin güvenliği için 7/24 görev yapıyor. İnce çakıl taşlarından oluşan plaj zemini, rahat bir plaj deneyimi sunuyor. Sarısu Kadınlar Plajı, hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen kadınlar için ideal bir alternatif.

Sarısu Kadınlar Plajı'na Nasıl Gidilir?

Sarısu Kadınlar Plajı, Antalya şehir merkezine yaklaşık 12.5 km uzaklıkta, Konyaaltı bölgesinde yer almaktadır. Antalya’nın Akdeniz kıyısında, Çakırlar yerleşiminde bulunan plaj, merkeze sadece 5.9 km uzaklıkta. Plaja ulaşım oldukça kolay:

  • Belediye Otobüsü: Antalya’dan hareket eden belediye otobüsüne binerek Sarısu Plajı durağında inebilirsiniz. İndiğiniz duraktan plaja ücretsiz ring servisleri ile ulaşabilirsiniz.
  • Araçla Ulaşım: Kendi aracınızla geliyorsanız, plajın etrafında geniş bir otopark mevcut.

Sarısu Kadınlar Plajı Çalışma Saatleri

Sarısu Kadınlar Plajı, yaz sezonunda haftanın 7 günü sabah 08.00’den akşam 19.30’a kadar kadın ziyaretçilere hizmet veriyor. Akşam 19.30’dan sonra ise tüm vatandaşlar plajı kullanabiliyor.

{product:139479} 

Konyaaltı'nda Nerede Kalınır?

Konyaaltı, Antalya'nın en popüler tatil bölgelerinden biri olup, her türlü bütçeye ve zevke hitap eden konaklama seçenekleri mevcut.  5 yıldızlı oteller, genellikle her şey dahil konseptte hizmet veriyor. Özel plajları, spa merkezleri ve çeşitli aktivite olanaklarıyla lüks bir tatil deneyimi sunuyorlar.  Daha uygun fiyatlı seçenekler sunan bu oteller, genellikle ailelere hitap ediyor.Çocuk kulüpleri, havuzlar ve animasyon programlarıyla keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.  Pansiyonlar, apart oteller ve küçük butik oteller, daha ekonomik bir seçenek. Özellikle genç gezginler ve sırt çantalı turistler için uygun. Restoranlara,barlara ve alışveriş merkezlerine yakın olmak isterseniz burası şehir merkezi otelleri için doğru tercih olabilir. Neredekal.com Konyaaltı otelleri sayfasını ziyaret ederek buradaki otelleri görebilir, otel fiyatlarını karşılaştırarak sizin için en uygun oteli bulabilirsiniz. 

{product:5212}

{product:135457}