Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi nerede, nasıl gidilir?

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi nerede, nasıl gidilir?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 24 Eylül 2024 - 13:16
 • Son Güncellenme: 24 Eylül 2024 - 13:17
Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi nerede, nasıl gidilir?

İstanbul’da deniz manzaralı, müzik dolu bir akşam geçirmek ister misiniz? O halde Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, tam size göre bir etkinlik mekanı olabilir. Zengin etkinlik takvimi ile İstanbul’un kültür ve sanat yaşamına yeni bir soluk getiren Ataköy Marina, deniz kıyısındaki konumu, geniş oturma kapasitesi ve sahne teknolojisiyle unutulmaz konserler ve performanslara ev sahipliği yapıyor. İster pop, ister rap, isterse caz müzik sever olun, Ataköy Marina, her türden sanatçı ve müzik türüne kapılarını açıyor. Konumu itibariyle sadece bir marina olmanın ötesine geçen Ataköy Marina, hem İstanbul’un hem de Türkiye’nin en prestijli etkinlik mekanlarından biri haline gelmiştir. Peki, Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi’ne nasıl gidilir Gelin, Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'ni daha yakından tanıyalım.

{ad:0}

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi Nerede?

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, Ataköy 1. Kısım Mahallesi’nde yer alıyor. Rauf Orbay Caddesi üzerinde bulunan mekan, deniz kenarındaki muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. Sahil şeridinde yer alması ve marinanın içinde bulunması, etkinliklere gelen misafirlere hem rahat ulaşım imkanı sunarken hem de etkinlik öncesi ve sonrası keyifli vakit geçirme fırsatı tanıyor.

{search:bakirkoy-otelleri,Bakırköy Otelleri}

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi’ne Nasıl Gidilir?

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'ne hem Anadolu yakasından hem de Avrupa yakasından ulaşım oldukça kolay. Metrodan otobüse buraya ulaşmak için tercih edebileceğiniz çok sayıda alternatif var. İşte detaylar! 

Anadolu Yakası’ndan Gelenler İçin:

  •  Kadıköy’den Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Ayrılıkçeşmesi istasyonunda Marmaray’a aktarma yapabilirsiniz. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra sahile doğru yürüyüp BN1 veya BN2 numaralı otobüslere binerek Gezi Yolu durağında inebilirsiniz.
  •  Üsküdar’dan Marmaray ile Sirkeci durağında inip sahile doğru yürüyüp BN1 veya BN2 numaralı otobüslere binerek Gezi Yolu durağında inebilirsiniz.
  •  Ümraniye’den Üsküdar-Çekmeköy metrosuyla Üsküdar’da Marmaray’a aktarma yaparak Sirkeci durağında inebilir ve aynı otobüslerle Ataköy Marina’ya ulaşabilirsiniz.
  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla’dan gelmek için Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosuyla Ayrılıkçeşmesi’nde Marmaray’a geçebilir, Sirkeci durağında inip BN1 veya BN2 otobüslerine binerek Gezi Yolu durağında inebilirsiniz.

Avrupa Yakası’ndan Gelenler İçin:

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü veya Avcılar’dan geliyorsanız  metrobüsle Şirinevler durağında inip MR20 numaralı otobüse binerek Gezi Yolu durağında inebilirsiniz.
  • Bağcılar, Güngören’den Kabataş-Bağcılar tramvayı ile Zeytinburnu durağında metrobüse geçip Küçükçekmece durağında inebilir, oradan BN1, BN2 ya da BN3 otobüslerinden birine binip Gezi Yolu durağında inerek Ataköy Marina'ya ulaşabilirsiniz.
  • Esenler, Bayrampaşa’dan geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Ataköy-Şirinevler durağında inerek MR20 otobüsüyle Gezi Yolu durağında inerek Ataköy Marina'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • Taksim’den ise Tünel ile Karaköy’e inip Galata Köprüsü’nü geçerek Mısır Çarşısı önündeki duraktan BN1 veya BN2 otobüslerine binerek Gezi Yolu durağında inebilirsiniz.

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi Hakkında

Türkiye’nin ilk mega yat limanı olma özelliğini taşırken Ataköy Marina, Açık Hava Sahnesi ile de dikkat çekiyor. Deniz manzarasıyla çevrili bu geniş etkinlik alanı; kültür, sanat ve müzik dünyasına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca alan içerisinde çeşitli yeme-içme mekanları da bulunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen sanatçılarını ağırlayan Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, İstanbul’da gösteri dünyasının önemli bir merkezi haline gelmiş durumda. Sahne teknolojisi, oturma kapasitesi ve hizmet kalitesiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir etkinlik deneyimi sunuyor.