Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Doğa ile iç içe, deniz manzaralı İzmir'deki en iyi sosyal tesisler

Doğa ile iç içe, deniz manzaralı İzmir'deki en iyi sosyal tesisler

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 14 Ekim 2024 - 14:11
 • Son Güncellenme: 14 Ekim 2024 - 14:12
Doğa ile iç içe, deniz manzaralı İzmir'deki en iyi sosyal tesisler

İzmir'de doğa ilwe  ve deniz manzarasıyla buluşan sosyal tesisler, zengin menüleri ve uygun fiyatlı yeme-içme imkanları ile de ön plana çıkıyor. İster tarihi bir atmosferde yemek yemek isteyin, ister güzel bir manzara eşliğinde çayınızı, kahvenizi yudumlayın İzmir'de keyifli vakit geçirebileceğiniz çok sayıda sosyal tesis var. Sizin için İzmir'deki sosya tesisleri listeledik.İşte detaylar!

{ad:0}

{search:marmaris-otelleri,Marmaris Otelleri}

Tarihi Asansör Restoran & Kafe

Şehit Nihat Bey Caddesi Dario Moreno Sokak’ta yer alan Tarihi Asansör, İzmir’in simge noktalarından biri. 110 kişilik restoran kapasitesi ve 80 kişilik teras kafesi ile ziyaretçilerini ağırlayan bu mekân, büyüleyici İzmir manzarasına karşı keyifli bir kahve molası ya da akşam yemeği sunuyor. Rezervasyonla akşam 19.00-00.00 saatleri arasında hizmet veren Asansör Restoran, Fransız ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsüyle lezzet dolu bir deneyim sağlıyor. Özel davetler veya toplantılar için ayrılmış olan Ceneviz Salonu ise 70 kişilik kapasiteye sahip. İzmir’in tarih kokan sokaklarında ve panoramik manzarasında bu eşsiz restoranı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Nefes Restoran

İzmir Marina’da yer alan Nefes Restoran, Balçova’nın en sevilen mekânlarından biri.  Şehir hayatının yoğunluğundan kaçmak isteyenler için körfez manzarası eşliğinde, Ege mutfağının seçkin lezzetlerini tadabileceğiniz restoran, sabah 08.00’den gece yarısına kadar hizmet veriyor. Toplam 200 kişilik kapasitesiyle hem ailelere hem de arkadaş gruplarına hitap eden Nefes Restoran’da, taze deniz ürünleri ve bölgenin özenle hazırlanan mezeleri sizleri bekliyor.

İnciraltı Engelliler Merkezi Kafeteryası

Bahçelerarası Mahallesi Bakü Bulvarı’nda konumlanan İnciraltı Engelliler Merkezi Kafeteryası, İzmir’de doğa ile iç içe bir sosyal tesis arayanlar için mükemmel bir seçenek. 237 kişilik kapasitesi ve 08.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren kafeteryada, tost, sandviç ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler bulabilirsiniz. Herkes için erişilebilir yapısı ile öne çıkan İnciraltı Kafeteryası, doğa içinde rahatça vakit geçirebileceğiniz bir atmosfer sunuyor.

Bostanlı Yasemin Kafe & Yasemin Teras Restoran

Karşıyaka’nın en popüler mekânlarından biri olan Bostanlı Yasemin Kafe, 720 kişilik kapasitesiyle geniş bir alan sunarken; teras katında hizmet veren Yasemin Teras Restoran, daha sakin ve özel bir ortam isteyenler için uygun. Hafta içi saat 14.00’te açılan Yasemin Teras Restoran, hafta sonları ise sabah 08.00’den itibaren hizmet veriyor. Zengin menüsü ve kaliteli hizmet anlayışı ile İzmirlilerin buluşma noktası olan Yasemin Kafe, deniz manzarası eşliğinde kahvaltı ve akşam yemeği için keyifli bir tercih.

İzmir Doğal Yaşam Parkı Kafeteryaları

Sasalı – Çiğli’de yer alan İzmir Doğal Yaşam Parkı, 3 binden fazla hayvana ev sahipliği yapıyor. Bu geniş park içinde, ziyaretçilere molalarında lezzetli atıştırmalıklar sunan Kuğulu Kafe ve Develi Kafe hizmet veriyor. 250 kişilik Kuğulu Kafe ve 150 kişilik Develi Kafe’de fast food seçenekleri ve tatlı çeşitleri bulunuyor. 09.00-19.30 saatleri arasında hizmet veren tesis, özellikle doğa ve hayvan severler için eşsiz bir deneyim. Yaz ve kış dönemi kapanış saatleri değişebiliyor, ziyaret öncesi çalışma saatlerini kontrol etmenizi öneririz.

İzmir Sanat Kafe

Kültürpark içinde yer alan İzmir Sanat Kafe, yeşillikler arasında sanat dolu bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir tercih. 200 kişilik kapasitesi ile sabah 07.00’den akşam 20.00’ye kadar hizmet veren Sanat Kafe'de bir kahve molası verebilirsiniz. Parkın huzur dolu atmosferinde çayınızı yudumlarken aynı zamanda Kültürpark’ın zengin bitki örtüsünü ve doğal güzelliklerini de keşfedebilirsiniz.

Balçova Teleferik Tesisleri

Teleferik Mahallesi’nde yer alan Balçova Teleferik Tesisleri, İzmir’e kuş bakışı bir açıdan bakmak isteyenlerin vazgeçilmezi. Tesiste 200 kişilik Kır Kahvesi, 50 kişilik Grand Kafe ve 250 kişilik Et Evi bulunuyor. Sabah 11.00’den akşam 19.00’a kadar açık olan tesiste, gözleme ve aperitif çeşitlerinin yanı sıra kontrollü mangal hizmeti de sunuluyor. Et Evi’nde, misafirler için özel olarak hazırlanan mangallarda kendiniz için pişirme deneyimi yaşayabilirsiniz. Teleferik, 5 yaş ve altı çocuklar için ücretsiz olmasıyla da aileler için de uygun.

İzmir'de Nerede Kalınır?

İzmir’deki konaklama seçeneklerini de değerlendirmek isteseniz, burası her bütçeye uygun konforlu otelleri ve misafirperver hizmetiyle öne çıkan bir şehir. Şehir merkezinde veya deniz kenarındaki konaklama alternatiflerini incelemek, gezinizi daha keyifli hale getirebilir. İzmir’deki en iyi otelleri görmek ve kendinize uygun konaklama seçeneğini bulmak için İzmir otelleri sayfamıza göz atabilirsiniz.