Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Eskihisar topçular feribot ücreti 2024: Eskihisar Topçular Feribot sefer saatleri ve kişi başı geçiş ücreti

Eskihisar topçular feribot ücreti 2024: Eskihisar Topçular Feribot sefer saatleri ve kişi başı geçiş ücreti

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 19 Ağustos 2024 - 19:22
 • Son Güncellenme: 20 Ağustos 2024 - 19:22
Eskihisar topçular feribot ücreti 2024: Eskihisar Topçular Feribot sefer saatleri ve kişi başı geçiş ücreti

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), 30 yılı aşkın bir süredir kesintisiz olarak deniz ulaşım hizmeti sunmaya devam ediyor. İDO, haftanın her günü 24 saat boyunca hizmet vererek İstanbul ile Yalova arasında önemli bir ulaşım köprüsü oluşturuyor. Topçular-Eskihisar hattında 17 gemi ile gerçekleştirilen arabalı vapur seferleri, 15-20 dakikada bir düzenleniyor ve yolculuk süresi yaklaşık 35 dakika sürüyor. Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Eskihisar İskelesi ile Yalova’nın Taşköprü beldesindeki Topçular İskelesi arasında hizmet veren bu arabalı vapur seferleri, İstanbul-Bursa hattında seyahat eden araçlara körfezi dolaşmadan geçme imkanı sunarak büyük bir zaman tasarrufu sağlıyor. İçeriğimizi okuyarak Eskihisar Topçular Feribot İskelesi hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

{ad:0}

Eskihisar Topçular Feribot İskelesi Nerede?

Eskihisar Topçular Feribot İskelesi, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Denizçalı mevkiinde yer alıyor. İstanbul yönünden gelen araç sürücüleri, E-5 karayolu üzerinden Gebze’ye varmadan önce yön tabelalarını takip ederek sağa doğru sapmalı ve İDO Eskihisar Arabalı Vapur İskelesi’ne yönelmeli. Bu iskeleden feribota binen yolcular, feribotla Yalova Topçular İskelesi’ne ulaşıyor. Topçular iskelesinden çıkışta sağa dönüldüğünde Yalova şehir merkezine giden yola, sola dönüldüğünde ise İstanbul-Bursa-İzmir otobanına giriliyor. Eskihisar İskelesi ile Yalova Merkez arasındaki mesafe ise yaklaşık 14,5 kilometre.

Eskihisar Topçular Feribot Sefer Saatleri

Feribot seferlerini kullanacak olanlar için sefer saatlerinin bilinmesi oldukça önemli. Eskihisar ile Topçular arasında düzenlenen feribot seferleri, haftanın her günü sabah 06.00 ile gece 00.00 saatleri arasında düzenleniyor. Seferler, yarım saatte bir olacak şekilde gerçekleştiriliyor. Bu düzenli seferler sayesinde yolcular, feribotla kolayca karşıya geçiş yapabilirler. Özellikle yoğun dönemlerde, sefer saatlerini kontrol etmek, seyahatinizin sorunsuz geçmesi açısından faydalı olacaktır.

Eskihisar Topçular Yaya Feribot Ücretleri

Topçular Eskihisar feribotlarını yaya olarak yolculuk eden vatandaşlar sıkça kullanıyor. Araçlı seferlere göre daha düşük olan feribot seferleri ücretlerine bakalım.

2024 yılı için İDO Topçular Eskihisar feribot ücretleri şu şekilde:

  • Üç Geç Ücreti: 70 TL
  • Yolcu (Tam): 35 TL
  • Yolcu (İndirimli): 20 TL

Eskihisar – Topçular Feribot 2024 Ücret Tarifesi 

Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz yolculuk yapma imkânı tanıyan Eskihisar Topçular arabalı feribotu sayesinde hem yaya hem de arabanızla karşıya geçme fırsatına sahipsiniz. 30 yıllık deneyim ile İDO deniz seferleri aralıksız devam ediyor. Fakat merak edilen en önemli konu tabii ki Eskihisar feribot ücreti 2024 listesi.  Eskihisar feribotlarına her türlü kara taşıtı ile giriş yapabilirsiniz. Fakat bilet satış tarifeleri her araç sınıfı için farklılık gösteriyor.

Araç Sınıfı Tek Yön Feribot Ücreti Çift Yön Feribot Ücreti
Otomobil, Minivan, Jip 395 TL 750 TL
Minibüs,, Midibüs, Kamyonet (Aks aralığı <7,20m) 650 TL 1230 TL
Kamyon, Otobüs (2, 3, 4 Aks) 755 TL 1430 TL
Dorseli Çekiciler 4-5 Aks TIR 1050 TL 2020 TL
6. Sınıf (Motosiklet) 180 TL 295 TL

Eskihisar Topçulaar Feribot İskelesi'nden İDO Seferleri ile Yolculuk

Eskihisar-Topçular arasında hizmet veren İDO feribot seferleri, deniz yoluyla seyahat edenler için önemli bir ulaşım alternatifi sunuyor. Yalova’nın Denizçalı Mahallesi’nde yer alan Topçular İskelesi, 24 saat kesintisiz hizmet veren bu hatlar sayesinde, İstanbul ile Yalova arasında hızlı ve rahat bir geçiş sağlıyor. Özellikle yoğun trafiği atlayarak zamandan tasarruf etmek isteyenler için İDO’nun modern ve konforlu feribotları cazip bir seçenek haline gelmiş durumda.

İDO seferleri, yaklaşık bir saat süren kara yolculuğunu sadece 15 dakikaya indiriyor, böylece hem zamandan tasarruf sağlanıyor hem de yolculuk daha keyifli hale geliyor. İskelenin geniş alanında yer alan çeşitli kafe ve restoranlar, yolculara feribotu beklerken yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sunuyor. Ayrıca ücretsiz masaj koltuğu hizmeti, etkinlikler, banka ATM’leri, tuvaletler ve taksi durağı gibi olanaklar da mevcut. Detaylı bilgi almak ve sorularınızı iletmek için 0850 222 44 36 numaralı çağrı merkezi 7/24 hizmet veriyor. İDO’nun 30 yılı aşkın tecrübesi, yolculara güvenli ve keyifli bir seyahat deneyimi sunuyor, bu da onu her dönemin popüler ulaşım aracı haline getiriyor.

İDO Seferleri Ücret Tarifesi 2024

İDO deniz seferlerine yaya binişler öğrenciler için 7,35 TL tam bilet için ise 15 TL. Binek otomobil ile tek yön 230 TL’ye biniş sağlanırken motosikletle 85 TL’ye feribota giriş sağlıyorsunuz.