Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Güzel Aşklar Diyarı nerede, hangi şehirlerde çekiliyor? Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu ve oyuncuları....

Güzel Aşklar Diyarı nerede, hangi şehirlerde çekiliyor? Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu ve oyuncuları....

Paylaş
Editor  
Eklenme: 01 Ekim 2024 - 09:41
 • Son Güncellenme: 01 Ekim 2024 - 09:42
Güzel Aşklar Diyarı nerede, hangi şehirlerde çekiliyor? Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu ve oyuncuları....

Yeni sezonun en heyecanla beklenen dizilerinden ''Güzel Aşklar Diyarı'' geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluştu. Her pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yer alacak bu büyüleyici yapım, şimdiden çekim mekanları ve konusu ile izleyicilerin merakını cezbetti. Peki kalplerde iz bırakmaya hazırlanan Güzel Aşklar Diyarı nerede, hangi şehirlerde çakiliyor? Dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? 

{ad:0}

10 yıl sonra Meltem Cumbul ve Halil Ergün 'ün ekran başına geçtiği Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül var. Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği dizi, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınıyor. Dizi sürükleyici konusu ve büyüleyici görselleriyle ve mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

 {search:kapadokya-otelleri, Kapadokya Otelleri}

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu nedir?

Güzel Aşklar Diyarı'nın adı gibi sürükleyici ve ilginç bir öyküsü var. İzmirli genç doktor Deniz, sevgilisi Arhan’ın çocukluğunun geçtiği toprakları keşfetmek ve ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya doğru heyecan dolu bir yolculuğa çıkar. Her şey yolunda giderken, Arhan’ın ailesinden annesi Gönül’ün ağzından dökülen bir gerçek, Deniz’in dünyasını alt üst eder: Meğer Arhan’ın başkasıyla yıllar önce verilmiş bir aile sözü vardır! Arhan ise bu sözden habersizdir ve Deniz’e olan sevgisi her şeyden üstündür. Deniz, kalbi kırık bir şekilde İzmir'e dönmek üzereyken, Arhan onu havaalanında yakalar ve “Sen benim hayatımın kadınısın” diyerek büyük bir aşk itirafında bulunur. Birlikte evlenmeye karar verirler; ancak düğün gecesi, mutlulukları abisi Cemal’in vurulmasıyla kabusa döner. Şimdi Deniz ve Arhan'ın önünde, hem aşklarını hem de gerçeği bulmak için aşmaları gereken zorlu bir yol vardır. Onları bekleyen bu bilinmezliklerle dolu serüvende, aşklarının gücü sınanacak…

Güzel Aşklar Diyarı oyuncu kadrosunda kimler var?

Hazırlık aşaması iki buçuk yıl süren dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay, Lidya Atlik, Yankı Ayhan, İbrahim Dizlek, Sercan Gülbahar, Ersel Şebil, Pervin Ünalp, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık ve Yiğit Yapıcı gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. 

Güzel Aşklar Diyarı nerede çekiliyor?

*Güzel Aşklar Diyarı* dizisi, büyüleyici atmosferiyle izleyiciyi adeta bir masal dünyasına davet ediyor. Çekimlerin büyük bir kısmı Kapadokya’nın eşsiz manzaraları arasında yapılırken, Karadeniz’in yemyeşil doğası ve Diyarbakır’ın tarihi dokusu da hikayeye ayrı bir renk katıyor. Her bir sahnesinde bambaşka güzellikleri ekranlara taşıyan dizi, izleyenleri Türkiye’nin dört bir yanındaki bu büyülü mekanlarda unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.

 {search:kapadokya-otelleri, Kapadokya Otelleri}

Kapadokya'da görmeniz gereken vadiler...

Kapadokya, doğal güzellikleri ve büyüleyici atmosferiyle ünlü, birbirinden etkileyici vadilere ev sahipliği yapar. İşte Kapadokya'ya geldiğinizde görmeniz gereken o vadiler...

Güvercinlik Vadisi: Uçhisar ve Göreme arasında yer alır. Güvercin yuvalarıyla ünlü olan bu vadi, özellikle yürüyüş yapmak ve panoramik manzaralarla fotoğraf çekmek isteyenler için harika bir yerdir.

Ihlara Vadisi: Kapadokya’nın en büyük vadilerinden biridir. Melendiz Çayı'nın oluşturduğu vadi boyunca yürüyüş yapabilir, yeşilliklerin içinde kayalara oyulmuş kiliseleri keşfedebilirsiniz.

Aşk Vadisi: Göreme ve Çavuşin arasında yer alan bu vadi, doğal kaya oluşumlarıyla ünlüdür. "Peri bacaları"nın en güzel örneklerini görebileceğiniz bu vadide, gün batımında romantik bir atmosfer yaşanır.

Zemi Vadisi: Göreme’ye oldukça yakın olan bu vadi, sessiz ve huzurlu bir yürüyüş için idealdir. Doğal kaya oluşumları, mağaralar ve üzüm bağları arasında güzel bir rota sunar.

Kızılçukur Vadisi: Gün batımının en güzel izlendiği yerlerden biri olan bu vadi, özellikle kırmızı ve pembe renklerin hakim olduğu kaya oluşumlarıyla tanınır. Güneşin batışıyla adeta renk cümbüşüne dönüşür.

Devrent Vadisi (Hayal Vadisi): Bu vadi, ilginç ve çeşitli şekillerdeki kaya oluşumlarıyla ünlüdür. Kayaların farklı hayvan figürlerine benzetilebildiği bu vadi, Kapadokya’nın adeta bir açık hava heykel galerisi gibidir.