Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
İstanbul'a yakın bungalov evleri: Havuzlu bungalov hangi şehirlerde var?

İstanbul'a yakın bungalov evleri: Havuzlu bungalov hangi şehirlerde var?

Paylaş
Editor  
Eklenme: 02 Ekim 2024 - 10:15
 • Son Güncellenme: 02 Ekim 2024 - 10:16
İstanbul'a yakın bungalov evleri: Havuzlu bungalov hangi şehirlerde var?

İstanbul’a yakın bölgelerde havuzlu bungalov evlerde tatil yapmak, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen ama İstanbul'dan da çok uzaklaşmak istemeyenler için harika bir seçenek! Özellikle doğayla iç içe olmayı sevenler için ideal olan bu evler, konfor ve huzuru bir arada sunuyor. Ailenizle veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bu bungalov evlerin kimisi modern şekilde kimi de otantik stilde döşenmiş.  İşte İstanbul’a sadece kısa bir mesafede bulunan, havuzlu bungalov evler...

{ad:0}

Havuzlu bungalovlar hangi şehirlerde var? 

Hem İstanbul'a yakın hem de havuzlu bungalov ev arayışında olanlarlar için pek çok seçenek var. Kendinizi doğanın kollarına bırakıp, kuş sesleri eşliğinde uyanmak kadar huzur verici bir şey olamaz. Ayrıca, havuz başında barbekü yaparak akşamlarınızı daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. İstanbul’a yakın bölgelerde havuzlu bungalov evler, size hem lüks hem de doğallığı bir arada sunarak unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlar. Hem şehirden uzaklaşmak hem de konforlu bir tatil yapmak isteyenlerin kesinlikle deneyimlemesi gereken bir konaklama türü! Eğer siz de hafta sonu kaçamakları yapmak ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız, İstanbul’a yakın bölgelerdeki havuzlu bungalov evler tam size göre! Bu muhteşem evlerde doğanın tadını çıkarırken, şehrin karmaşasından uzaklaşmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu göreceksiniz.  İşte İstanbul’a yakın bazı şehirlerde bulabileceğiniz havuzlu bungalov evler;

{search:sile-otelleri,Şile Otelleri}

Şile, Ağva havuzlu bungalov evler

Şile, İstanbul’a yaklaşık 1-2 saat uzaklıkta olan bir sahil ilçesi olup, Karadeniz’in güzel manzaraları eşliğinde huzur arayanlar için uygun bir yerdir. Şile'de çeşitli konaklama tesisleri havuzlu bungalov seçenekleri sunar. Özellikle Ağva beldesinde pek çok romantik bungalov evi dikkat çeker. Hem İstanbul'a yakın hem de havuzlu bungalov önerisi olarak Ağva'daki Paradise Plus Otel Ağva, Ağva Gizemli Nehir Bungalow, Ağva Casa Rosa Bungalov Otel,Castle Nolana Hotel & Horse Club'ı tavsiye edebiliriz. Tüm Ağva bungalovlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için Ağva Bungalov Otelleri sayfamıza göz atabilirsiniz.

{search:sapanca-otelleri, Sapanca Otelleri}

Sapanca havuzlu bungalovları

Sapanca, İstanbul’a yaklaşık 1,5-2 saatlik mesafede olan Sakarya iline bağlı bir ilçedir. Sapanca Gölü’nün hemen yanı başında yer alan ve doğayla iç içe konumlanan havuzlu bungalov evler oldukça popülerdir. Sapanca Maradidi Resort, Sapanca Çağlayan Bungalov,Sapanca Meşealtı Suit Bungalov,Hidalal Bungalov gibi bungalovlar hem İstanbul'a yakın hem de havuzludur. Dilerseniz tüm Sapanca bungalov evlerimizi buradan inceleyebilirsiniz. 

{search:polnezkoy-otelleri,Polonezköy Otelleri}

Polonezköy havuzlu bungalovlar

Polonezköy, İstanbul’a oldukça yakın bir mesafede (yaklaşık 30-40 dakika) yer alır. Polonezköy'de bulunan Polonezköy Tabiat Parkı, hem yerli hem de yabancı turistler için cazibe merkezi olan bu park, şehrin gürültüsünden ve kalabalığından kaçıp doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir kaçış noktasıdır.Polonezköy'de yer alan çeşitli bungalov evlerde havuz keyfi yapabileceğiniz alanlar mevcuttur. Elite World Village, Polonezköy Country Club gibi otellere göz atabilirsiniz. Dilerseniz Polonezköy Bungalovları sayfamızdan rezervasyon yapabilirsiniz.

{search:kartepe-otelleri,Kartepe Otelleri}

Kartepe havuzlu bungalov evleri

Kartepe, İstanbul’a yaklaşık 2 saat uzaklıkta ve kayak merkezi ile ünlü bir yerdir. Özellikle sonbahar ve kış aylarında doğanın tadını çıkarabileceğiniz, kayak tatili yapabileceğiniz havuzlu bungalov evleri burada da bulabilirsiniz. The Canyon Hotel Resort, Triangle Life Suit, Teona Kartepe Bungalov gibi havuzlu bungalovları Kartepe Bungalovları sayfamızdan inceleyebilirsiniz. 

{search:igneada-otelleri,İğneada Otelleri}

İğneada bungalovları

Kırklareli'ne bağlı olan İğneada, meşhur Longoz ormanlarıyla ünlüdür. İğneada'da bungalov otelleri, doğanın kucağında huzurlu bir tatil yaparken aynı zamanda lüks ve konforu da arayanlar için harika bir seçenek sunuyor.  Çam ormanları ve longozlarla çevrili bu tesislerde, havuz başında dinlenip doğanın sesleri eşliğinde tatilin tadını çıkarabilirsiniz. İğneada'nın eşsiz güzellikleriyle birleşen bu konforlu ortam, hem aileler hem de romantik bir kaçamak yapmak isteyen çiftler için ideal bir deneyim sunuyor. Özellikle Palivor Çiftliği, Nayu İğneada ve Longosphere Glamping gibi bungalovları İğneada Bungalovları sayfamızdan inceleyebilirsiniz.