Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
İstanbul’da sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz en güzel sosyal tesisler

İstanbul’da sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz en güzel sosyal tesisler

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 11 Ekim 2024 - 06:19
 • Son Güncellenme: 11 Ekim 2024 - 06:20
İstanbul’da sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz en güzel sosyal tesisler

İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak hem tarihi atmosferiyle hem de doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Şehirde keyifli bir gezi yaparken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen sosyal tesisler, hem manzarasıyla büyüleyen hem de uygun fiyatlarıyla öne çıkan özel mekanlar olarak karşımıza çıkıyor. İster boğaza nazır bir kahvaltı, ister tarihi dokunun içinde bir akşam yemeği olsun, İstanbul’un sosyal tesisleri bütçenizi zorlamadan keyif alabileceğiniz çok çeşitli lezzet seçenekleri sunuyor. Özellikle şehirde en yakınınızdaki sosyal tesise uğrayarak, hem doğayla iç içe olup hem de lezzetli bir mola verebilirsiniz. İşte İstanbul'daki sosyal tesisler! 

{ad:0}

Altınboynuz Sosyal Tesisi / Haliç

İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken bölgelerinden biri olan Haliç’te yer alan Altınboynuz Sosyal Tesisi, Tekke Parkı içerisinde deniz manzaralı keyifli bir durak. İBB tarafından işletilen sosyal tesis, geniş menü alternatifleri ve huzur dolu ortamıyla her yaştan misafirin ilgisini çekiyor. Zengin kahvaltı ve yemek seçeneklerinden yararlanmak isteyenlere bir alternatif sunan Altınboynuz Sosyal Tesisi’ni özel kılan bir diğer özellik ise okuma salonu ve kitap kafe olarak tasarlanmış bölümü. Burada sessiz bir ortamda kitap okuma ya da ders çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Altınboynuz Sosyala Tesisi, bu yönüyle özellikle gençlerin ve öğrencilerin tercih ettiği bir yer. Ayrıca otopark sorunu yaşamadan aracınızı bırakabileceğiniz gibi, toplu taşıma ile de kolayca ulaşabileceğiniz bir konumda. Haliç’in eşsiz manzarası eşliğinde sakin bir gün geçirmek veya arkadaşlarınızla bir kahve içmek isterseniz, Altınboynuz Sosyal Tesisi sıcak atmosferiyle sizi bekliyor.

Arnavutköy Sosyal Tesisleri

Boğaz’ın güzide semtlerinden Arnavutköy’de yer alan Arnavutköy Sosyal Tesisi, İstanbul’un tarih kokan şirin sokakları, yalıları ve sakin atmosferi arasında Boğaz manzarası eşliğinde vakit geçirme imkânı tanıyor. Sade ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Arnavutköy Sosyal Tesisi, Boğaz’ın eşsiz manzarasına karşı kahvaltı yapmaktan öğle yemeği yiyebilir ya da bir kahve molası verebilirsiniz. Özellikle Arnavutköy Levrek Sarma ve Rezeneli Antrikot gibi özel lezzetleriyle ünlü tesiste manzaranın tadını çıkararak sakin bir gün geçirebilir ya da arkadaşlarınızla lezzet dolu bir ziyaret çekebilirsiniz. 

Avcılar Sosyal Tesisleri

Avcılar Sahili’nin yemyeşil doğası ve Marmara Denizi manzarası ile göz kamaştıran Avcılar Sosyal Tesisi, Türk mimarisine uygun tasarımıyla keyifli bir atmosfere sahip. Güler yüzlü, profesyonel kadrosu ve özenli dekorasyonu ile ön plana çıkan tesisin aynı anda 430 kişiye hizmet verecek kadar geniş bir kapasitesi var. Avcılar Sosyal Tesisi, ziyaretçilerine Osmanlı mutfağının nadide tatlarından Avcılar Sarması, Patlıcan Göbeğinde Bonfile ve Levrek Sarma gibi özenle hazırlanmış spesiyaller sunuyor. Marmara Denizi’ne nazır konumuyla, hem şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenlere, hem de İstanbul’un farklı lezzetlerini tatmak isteyen gurmelere hitap eden tesiste kahvaltıdan akşam yemeğine kadar birçok lezzet seçeneği bulunuyor.

Beykoz Koru Sosyal Tesisleri

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, Boğaz’ın etkileyici manzarasına karşı konumlanan Beykoz Koru Sosyal Tesisi, doğa ile iç içe huzurlu vakit geçirme fırsatı tanıyor. Paşabahçe sırtlarından başlayarak Riva’ya kadar uzanan Beykoz Korusu, asırlık çınar ağaçları, yemyeşil doğası ve geniş korusu ile ziyaretçilerini büyülüyor. Bu görkemli tesis, düğün, nişan, mezuniyet gibi çeşitli organizasyonlar için de tercih edilen popüler bir mekan. Kafeterya hizmeti bulunmayan tesiste, kendinize ait bir piknik düzenlemek için de olanaklar var. Beykoz Koru Sosyal Tesisi, pazartesi günleri hizmet vermiyor, bu nedenle ziyaretinizi planlarken buna dikkat etmenizde fayda var.

Korunun derinliklerinde özgürce gezinen sincaplar ve tavşanlar, yürüyüş ve spor yapmak isteyenlere eşlik ediyor. Tesisin restoranı, özellikle sotelenmiş sebzelerle doldurulmuş yaprak bonfileden hazırlanan Koru Steak ve kızartılmış tavuk ve sebzeli Koru Krep gibi spesiyal yemekleriyle beğeni topluyor. Beykoz’un büyüleyici manzarasına karşı huzurlu bir yemek deneyimi yaşamak istiyorsanız, Beykoz Koru Sosyal Tesisi'ne uğramannızı tavsiye ederiz.

Beykoz Sahil Sosyal Tesisleri

Beykoz Sahil Sosyal Tesisi, 1999 yılından bu yana İstanbul’un en eski sosyal tesislerinden biri. Tesis, iki katlı, ayrıca 1.050 metrekarelik geniş açık alanı ve 1.300 metrekarelik ferah kapalı alanı bulunuyor. Beykoz Sahil Sosyal Tesisi, yemyeşil ağaçlarla çevrili konumu ve Boğaz’a nazır manzarası ile hem huzurlu hem de keyifli bir deneyim vadediyor.

Tesisin her damak tadına hitap eden zengin bir menüsü var. Özellikle Beykoz Kebabı (süzme yoğurt ve elma dilim patates eşliğinde sunulan bonfile), Ispanak Yatağında Levrek Fileto ve Sebzeli Somon gibi spesiyal lezzetleriyle dikkat çekiyor. Restoran bölümü dışında, denizin hemen kıyısında yer alan kafeterya ise dört mevsim misafirlerine açık. Beykoz Sahil Kafeterya, sabah kahvaltı yapabilir, öğleden sonra deniz kenarında kahve keyfi yapabilirsiniz. Sıcacık çayınızı veya kahvenizi yudumlamak ya da sevdiklerinizle keyifli sohbetlere dalmak istiyorsanız, Beykoz Sahil Sosyal Tesisi, mutlaka gitmeniz gereken bir tesis.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri

Büyükçekmece Sahili’nin nezih atmosferinde, Kordonboyu Caddesi üzerinde yer alan Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbul’un kıyı kasabası havasını sunan küçük ama keyifli bir mekân. İBB’nin sosyal tesisleri arasında daha küçük kapasiteli olanlardan biri olsa da, açık ve kapalı alanlarıyla yaklaşık 100 kişiye hizmet verebiliyor. Güne deniz manzarası eşliğinde güzel bir kahvaltı ile başlamak ya da güneşli bir günde sahilde bir fincan çay içmek isteyenler için oldukça cazip bir durak olan Büyükçekmece Sosyal Tesisi, kıyı şeridinde huzur dolu anlar vadediyor. 

Çamlıca Sosyal Tesisleri

Boğaz’a nazır bir konumda, İstanbul’un büyüleyici manzarasını en güzel şekilde gözler önüne seren Çamlıca Sosyal Tesisleri, kahvaltıdan akşam yemeğine zengin bir menüye sahip. Üsküdar’da yer alan tesis, köşkleri, tarihi anıt ağaçları, yürüyüş parkurları ve rengârenk çiçekleriyle doğayla iç içe bir mola arayanların vazgeçilmez adreslerinden biri.  Çamlıca Sosyal Tesisleri, üç farklı bölümden oluşuyor: Kapalı Restoran, Osmanlı Kahvehanesi ve Bahçe Kafeterya. Kapalı restoran bölümünde şık bir yemek deneyimi sunulurken, Osmanlı Kahvehanesi’nde tarihi bir atmosferde kahve içebilirsiniz. Bahçe Kafeterya ise İstanbul manzarasına karşı çay veya kahvenizi yudumlamak isteyenler için ideal bir seçenek. Tesisin spesiyal lezzetleri arasında Köfteli Patlıcan Söğürtme, Sebze ile Doldurulmuş Bonfile ve Çamlıca Kebabı yer alıyor.

Cihangir Sosyal Tesisleri

Cihangir Sosyal Tesisleri, Tophane-i Amire’nin hemen yanı başında, ahşap yapısıyla doğayla uyum içinde inşa edilmiş ve misafirlerini enfes bir Boğaz manzarasıyla karşılıyor. Tesis, 100 kişilik kapalı alanı ve 60 kişilik terasıyla toplamda 160 kişiye hizmet sunuyor. Panoramik İstanbul manzarası sayesinde tesisten Tarihi Yarımada, Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camileri, Galata Kulesi; Anadolu Yakası’nda ise Kadıköy, Üsküdar, Kız Kulesi ve Çamlıca Tepesi gibi şehrin simgeleri görülebiliyor. Osmanlı mimarisinden izler taşıyan görünümüyle Cihangir Sosyal Tesisi, zarif ve tarihi bir atmosfer arayanlar için cazip bir seçenek.

Tesisin spesiyal lezzetlerinden Fajita Et, özellikle et severler için dikkat çekici. Boğaz manzarasına karşı, İstanbul’un simgeleri eşliğinde keyifli bir öğün geçirmek isteyenler için Cihangir Sosyal Tesisleri sıcak ve konforlu bir ortam vadediyor. İster çay-kahve eşliğinde Boğaz’ı seyredin, ister lezzet dolu bir yemekle İstanbul’un tadını çıkarın; burası İstanbul’un kalbinde, sakin bir molanın adresi.

Dragos Sosyal Tesisleri / Kartal

Kartal’da Dragos Tepesi’nin sahil kısmına bakan Dragos Sosyal Tesisi, 2007 yılından bu yana hizmet veriyor. Prens Adaları’nın hemen karşısında yer alan tesis, 582 metrekarelik açık alanı ve 325 metrekarelik restoran bölümüyle aynı anda 422 kişiyi ağırlayabiliyor. Kahvaltı severler için popüler bir açık alan sunan Dragos Sosyal Tesisi, öğle ve akşam yemeklerinde de kapalı bölümüyle hizmet veriyor. Tesiste özenle hazırlanan et ve balık yemekleri dikkat çekerken, özellikle julyen doğranmış sebzelerle doldurulmuş bonfile dilimlerinden oluşan Dragos Steak, ziyaretçilerin favorisi. Denize ve adalara nazır bir yemek deneyimi sunan Dragos Sosyal Tesisi, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğünde keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.

Fethipaşa Sosyal Tesisleri / Üsküdar

2003 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından restore edilen ve sosyal tesis olarak yeniden hayat bulan Fethipaşa Korusu, yemyeşil ağaçların gölgesinde kuş sesleri eşliğinde keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Burada, Sarayburnu’ndan Ortaköy’e kadar uzanan muhteşem bir İstanbul manzarası, geleneksel Türk mutfağının lezzetleri ile buluşuyor. Tesis, Fethipaşa Special ve Levrek gibi spesiyalleri ile ziyaretçilerine Boğaz’a karşı unutulmaz bir yemek deneyimi sunarken, çevresindeki iki tarihi köşkü ve koru alanını keşfetme imkanı da sağlıyor. Geniş yürüyüş parkurları, doğal bitki örtüsü ve serin gölgeleri ile Fethipaşa Sosyal Tesisleri, yalnızca bir yemek noktası değil, aynı zamanda İstanbullular ve turistler için bir dinlenme ve keşif alanı olarak da tercih ediliyor. Geleneksel Türk yemeklerini deneyimlemek, İstanbul’un büyüleyici manzarasına karşı keyif yapmak veya sevdiklerinizle huzurlu bir gün geçirmek için Fethipaşa Sosyal Tesisleri’ni mutlaka ziyaret edin.

Florya Sosyal Tesisleri

Florya Sosyal Tesisleri, İstanbul’un Avcılar ilçesinde, Yeşilköy Sahili’nin büyüleyici manzarasıyla çevrili geniş bir koruluk alanda konumlanıyor. İBB tarafından işletilen tesis, restoranın yanı sıra üç farklı kafeterya seçeneği ile misafirlerine çeşitli dinlenme alanları sunuyor: Şahin Tepesi, Sahil Kafe ve Bahar Kafe. Ayrıca, düğün, nişan ve çeşitli organizasyonlar için ideal olan “Havuzlu Bahçe,” “Kır Bahçesi” ve “İdeal Salon” gibi özel etkinlik alanları da mevcut. Modern mimarisi ve geniş yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları ve oyun parklarıyla tam bir yaşam kompleksi atmosferine sahip Tesise gelenler, zengin menüsünde yer alan lezzetlerden Florya Kebabı, Patlıcan Beğendili Kuzu Kavurma, Kuzu Tandır gibi spesiyallerin yanı sıra, fesleğen ve barbekü soslu köfte seçeneklerinin tadını çıkarabiliyor. İtalyan mutfağını tercih edenler için Bolonez ve Napoliten soslu makarna gibi alternatifler de bulunuyor. 

Gözdağı Sosyal Tesisleri

Gözdağı Sosyal Tesisleri, Pendik’te 206 metre rakımlı Gözdağı Tepesi’nin yeşilliklerle dolu zirvesinde yer alıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen bu tesis, geniş bir kafeterya ve restoran alanının yanı sıra çevresindeki piknik alanları, seyir çardakları, çocuk parkı ve yürüyüş yollarıyla doğaseverlere huzurlu bir ortama sahip. Ahşap mimarisiyle dikkat çeken tesis, şehre yukarıdan bakan konumuyla 450 kişiye kadar hizmet verebiliyor.

Gözdağı Sosyal Tesisi, İstanbul manzarası eşliğinde keyifli bir kahvaltı yapma imkanı sağlarken, restoran bölümünde ise aile ve arkadaşlarınızla birlikte leziz yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz şık bir ortam da sağlıyor. Tesisin öne çıkan lezzetlerinden Gözdağı Kebabı, yoğurt üzerinde kibrit patateslerle süslenen ince doğranmış beyaz ve kırmızı etlerle hazırlanırken; Beğendili Kuzu, patlıcan ve etin mükemmel uyumunu sofralara taşıyor. Pendik’in sakin tepesinde doğanın tadını çıkararak enerji depolamak isteyenler için Gözdağı Sosyal Tesisleri mükemmel bir durak.

Haliç Sosyal Tesisleri

Haliç Sosyal Tesisleri, Balat’ın tarihi dokusuna uyumlu bir mimariyle inşa edilmiş olup, İstanbul’un simge noktalarından birinde konumlanıyor. Dış cephesi ve iç mekânının büyük bölümü ahşap kullanılarak Türk mimarisinin geleneksel tarzında tasarlanan tesis, 340 kişilik kapasitesiyle hem restoran hem de açık alan hizmeti sunuyor. Galata Kulesi, Haliç Tersanesi ve Kasımpaşa İskelesi gibi İstanbul’un önemli yapılarının manzarasını gören bu tesis, özellikle Boğaz’a nazır keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir seçenek.

Menüde deniz ürünleri ağırlıkta olup, öne çıkan spesiyaller arasında Beğendili Levrek, Fesleğen Soslu Levrek, Kiremitte Alabalık ve Somon Güveç yer alıyor. Balat’ın tarihi atmosferinde, Türk mutfağının modern dokunuşlarla harmanlandığı bu lezzetleri deneyimlemek isteyenler için Haliç Sosyal Tesisleri, hem lezzet hem de kültürel bir zenginlik sunuyor. 

Hidiv Kasrı Sosyal Tesisleri

Hidiv Kasrı Sosyal Tesisi, İstanbul Anadolu Yakası’nda konumlanıyor. Çubuklu sahilinde gezintiye çıktıktan sonra koruya çıkarak kolayca ulaşabileceğiniz bu tesis, Boğaz’ın eşsiz güzelliğini izleyebileceğiniz en özel noktalardan birinde yer alıyor. Osmanlı dönemine ait zarif mimarisiyle dikkat çeken Hidiv Kasrı, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp huzur bulmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri. Özellikle hafta sonu kahvaltıları ve çay keyfi için tercih ediliyor. Korunun doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapabilir veya kasrın bahçesinde oturup manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

İstinye Sosyal Tesisleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen İstinye Sosyal Tesisleri, 150 metrekarelik açık alanı ve 830 metrekarelik kapalı restoran bölümüyle aynı anda 200 kişiye kadar hizmet verebiliyor. İki katlı yapının, yerden tavana uzanan camları sayesinde her iki katta da Boğaz’ın mavi sularını izleyebilirsiniz.  Menüde ise deniz ürünleri ön plana çıkıyor. Hardal Soslu Levrek, İstinye Somon Madalyon ve İstinye Böreği, tesisin öne çıkan lezzetlerinden. Sarıyer’in gözde noktalarından biri olan İstinye Sosyal Tesisi'nin, kaliteli hizmeti ve nezih ortamında İstanbul Boğazı’nın tadını çıkarabilirsiniz. 

Kasımpaşa Sosyal Tesisleri

Altın Boynuz olarak bilinen Haliç’e karşı konumlanan Kasımpaşa Sosyal Tesisleri, Beyoğlu’ndaki Cezayirli Hasan Paşa Parkı içerisinde, tarihi Haliç Tersanesi’nin hemen yanında yer alıyor  2004 yılından bu yana restoran olarak hizmet veriyor. Osmanlı döneminde Kanuni Sultan Süleyman’ın veziri Güzelce Kasım Paşa’dan adını alan bu bölgedeki tesis, konuklarına Haliç’in tarihi eserlerini seyrederken huzurlu bir ortamda yemek yeme imkânı sağlıyor. Menüdeki spesiyaller arasında Levrek Şiş, Kiremitte Alabalık ve Kağıtta Kasımpaşa Sarması gibi lezzetler bulunuyor.

Küçükçekmece Sosyal Tesisleri

Küçükçekmece Sosyal Tesisleri, Küçükçekmece Gölü ve Kuş Cenneti’nin yanında konumlanıyor. Spor turizmi açısından giderek popülerleşen Küçükçekmece Gölü kıyısında, dinlence, eğlence, spor ve kültürel etkinlikler için düzenlenmiş olan bu tesiste, günün her saatinde keyifli vakit geçirmek mümkün.

Tesiste göl manzarası eşliğinde sabah kahvaltısıyla güne enerjik bir başlangıç yapabilir veya kuş cıvıltıları arasında yürüyüşünüzün ardından içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinde de aile veya dostlarınızla bir arada göl manzarasına karşı spesiyal lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle balık severler için mantar ve kaşar ilavesiyle hazırlanan Somon Güveç öne çıkıyor. Bunun yanı sıra, pirinç pilavı ve çöp patatesle servis edilen Dana Madalyon ve özel sunumuyla beğeni toplayan Göl Kebabı, tesisin en çok tercih edilen lezzetleri arasında.

Malta Köşkü Sosyal Tesisi

Beşiktaş’ın Yıldız Parkı içerisinde yer alan Malta Köşkü Sosyal Tesisi, hem kafe hem de restoran olarak kullanılıyor. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saati ziyaretçilerini ağırlayan tesis, Osmanlı dönemi mimarisini koruyan zarif bir yapı. Misafirlerine Yıldız Parkı’nın doğası eşliğinde huzurlu bir atmosferde keyifli bir yemek deneyimi sunan köşk sabah kahvaltısı için oldukça popüler. Aynı zamanda öğle ve akşam yemekleriyle de dikkat çekiyor.

Pembe Köşk Sosyal Tesisi

Pembe Köşk Sosyal Tesisi, İstanbul’un ünlü Emirgan Korusu’nda, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında rengarenk laleler arasında misafirlerini ağırlıyor. Doğayla iç içe bir ortamda yer alan tesiste kahvaltı yapabilir, lezzetli bir öğle yemeği yiyebilir veya bir şeyler içebilirsiniz. Havaların güzel olduğu dönemlerde köşkün bahçesinde oturup açık havanın ve doğal güzelliklerin tadını çıkarabilir, rengarenk çiçekler arasında Emirgan Korusu’nun enerjisini hissedebilirsiniz.

 Safa Tepesi Sosyal Tesisleri

Sancaktepe’de İstanbul manzarasına karşı ortam sunan Safa Tepesi Sosyal Tesisleri, 2015 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. 100 dönümlük geniş bir mesire alanında yer alıyor. Tesis, 380 metrekarelik restoran, 1.300 metrekarelik seyir terası ve iki adet büfeden oluşan tesis, toplamda 470 kişi kapasitesiyle konuklarını ağırlıyor. Etrafını saran yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları ve çocuk parklarıyla Safa Tepesi, ziyaretçilerine sosyal aktiviteler ve sporla iç içe bir gün geçirme imkanı sunuyor. Lezzet açısından da zengin bir menü sunan Safa Tepesi Sosyal Tesisi, somon kavurma, beğendili tas kebabı ve kuzu tandır gibi lezzetler öne çıkıyor. 

Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisleri

Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 200 bin metrekarelik Sultanbeyli Gölet Parkı projesinin bir parçası olarak 2014’ten bu yana İstanbullulara hizmet veriyor. Bu geniş sosyal alan,  kafe ve restoran bölümleriyle 750 metrekarelik açık alanı ve 200 metrekarelik kapalı alanı sayesinde toplamda 470 kişilik kapasiteye sahip. Gölet Park’ın sakin doğasında yer alan tesis, lezzetli bir menüye sahip.  Tesisin öne çıkan lezzetlerinden biri sebzeli krep pane, diğeri ise Sultan Köftesi. Ziyaret öncesinde Salı günleri kapalı olduğunu hatırlamakta fayda var.

Sultangazi Sosyal Tesisleri

Sultangazi’de Alibeyköy Barajı’nın hemen üstünde konumlanan Sultangazi Gazi Sosyal Tesisleri, Gazi Kent Ormanı’nın doğal güzellikleri ve baraj manzarasıyla ziyaretçilerini karşılıyor. İstanbul’un gürültüsünden uzak, yeşille mavinin buluştuğu bu eşsiz konum, hafta sonu kaçamakları için ideal bir durak olarak öne çıkıyor. Tesiste doğa manzarası eşliğinde kahvaltı yapabilir ya da bir kahve molası verebilirsiniz. Tesisin etrafında yer alan gezi alanları ve çocuk parkı, özellikle aileler ve doğa severler için cazip bir ortam yaratıyor. Burada temiz hava ve baraj manzarası eşliğinde, günlük rutinden uzaklaşıp enerji depolayabilirsiniz.

Yakuplu Sosyal Tesisleri

Beylikdüzü’nde, 53 dönümlük Yakuplu Kent Ormanı’nın yeşillikleri içinde yer alan Yakuplu Sosyal Tesisleri, doğal ahşap mimarisiyle ziyaretçilerini karşılıyor. Yürüyüş alanları, piknik yerleri ve çocuk oyun parkları ile her yaştan ziyaretçiye hitap eden tesiste orman havasında yürüyüş yapabilir, kafeteryasında zengin menüden yemekler tadabilir veya kahvenizi yudumlayarak rahatlayabilirsiniz. Spor yapmak isteyenler için de farklı alanların bulunduğu Yakuplu Sosyal Tesisleri'inde bulunan sosyal tesisin kütüpühane bölümünde huzurlu bir köşede kitabınızı okuyabilirsiniz.