Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
İzmir 29 Ekim konser ve etkinlik takvimi! İzmir'de Cumhuriyet Bayramı'nda hangi konserler var?

İzmir 29 Ekim konser ve etkinlik takvimi! İzmir'de Cumhuriyet Bayramı'nda hangi konserler var?

Paylaş
Editor  
Eklenme: 22 Ekim 2024 - 11:27
 • Son Güncellenme: 22 Ekim 2024 - 11:28
İzmir 29 Ekim konser ve etkinlik takvimi! İzmir'de Cumhuriyet Bayramı'nda hangi konserler var?

İzmir, Cumhuriyet'in 101. yılını yine büyük bir coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor! Her yıl olduğu gibi, bu özel gün için kent adeta kırmızı beyaza bürünecek, birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle dolu dolu bir kutlama yaşanacak. Cumhuriyet’in ruhunu en derinlerde hisseden İzmir, bu yıl da tüm enerjisini meydanlara, sahnelere ve caddelere taşıyacak. Bayram havasında geçecek etkinliklerle hem gençlerin hem de büyüklerin kalplerini ısıtacak sürprizlerle dolu bir program sizleri bekliyor. İşte İzmir'de Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinlikleri...

{ad:0}

İzmir'de Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim kutlamaları, saat 10.00’da İzmir Valiliği’nde başlayacak ve 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törenle devam edecek. Akşam 18.30’da ise İzmirliler, Konak Pier önünde buluşarak Türk Bayrağı taşıyacak. Saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na uzanan fener alayıyla Cumhuriyet coşkusu sokaklara taşınacak. Gecenin finali ise saat 21.00’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek ışık gösterisi ve Murat Boz’un sahne performansıyla taçlanacak.

 {search:izmir-otelleri, İzmir Otelleri}

“Cumhuriyet her yerde” ektilikleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm şehre yayarak 19 ilçede 15 gün boyunca sürecek etkinlikler düzenliyor. "Cumhuriyet her yerde" sloganıyla, sadece merkez ilçeler değil, kırsal mahalleler de bu büyük coşkuya ortak olacak. Her yaştan İzmirlilerin keyif alacağı tiyatro gösterileri, konserler, çocuk atölyeleri, spor etkinlikleri, bando gösterileri ve söyleşilerle dolu bir program hazırlandı. Ayrıca Levent Üzümcü gibi pek çok ünlü isimler ve yerel korolar da bu etkinliklere renk katacak. Özellikle merkeze uzak bölgelerde düzenlenen kutlamalar, Cumhuriyet ruhunu kentin her köşesine taşıyacak. İşte program;

22 Ekim Salı - Çeşme Germiyan Mahallesi Reisdere Pazaryeri (16.00-19.00)

23 Ekim Çarşamba - Selçuk Belevi Mahallesi (16.30-19.30)

23 Ekim Çarşamba - Menemen Seyrek Gazi Mustafa Kemal Mahallesi (18.00-21.00)

24 Ekim Perşembe - Beydağ Cumhuriyet Mahallesi 2 Eylül Kurtuluş Parkı (16.30-19.30)

25 Ekim Cuma - Kınık Yayakent Mahallesi Cumhuriyet Meydanı (15.00-18.00)

25 Ekim Cuma - Kiraz Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Meydanı (16.00-19.00)

26 Ekim Cumartesi - Karaburun Mordoğan Cumhuriyet Meydanı (14.00-18.00)

27 Ekim Pazar - Torbalı Saipler Mahallesi (16.00-19.00)

27 Ekim Pazar - Ödemiş Konaklı Mahallesi Köy Meydanı (18.00-22.00)    

27 Ekim Pazar - Dikili Çandarlı Mahallesi (15.00-18.00)

28 Ekim Pazartesi - Bergama Yenikent Mahallesi (14.00-19.00)

29 Ekim Salı - Bayındır Kızılcaova Mahallesi (14.00-17.00)

İzmir'de 2 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Hangi Kosnerler Var?

Gündoğdu Meydanı: Murat Boz Konseri

Sevilen sanatçı Murat Boz, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin en kapsamlı festivallerinden biri olan Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında İzmirlilerle buluşuyor. Ücretsiz oalrak düzenlenen konser saat 21'00'da başlayacak.

Karşıyaka'da 29 Ekim etkinlikleri...

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor! Hafta boyu sürecek etkinliklerde sergiler, yürüyüşler ve konserlerle dolu bir program İzmirlileri bekliyor. 28 Ekim Pazartesi akşamı düzenlenecek fener alayı ve ardından Kıraç’ın sahne alacağı konserle Cumhuriyet Bayramı, unutulmaz bir atmosfere bürünecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, herkesi bu coşkulu etkinliklere davet ederken, sokaklar Türk Bayrakları ile kırmızıya boyanacak ve bando marşlarıyla bayram heyecanı doruklara taşınacak! 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Atatürk ve Zübeyde Hanım'a ithafen hazırlanan "Zübeyde Hanım’ın Mutfağı" sergisi, 25 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanat Merkezi'nde (CMSM) kapılarını açacak. Ayrıca, Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA) da 27 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde özel bir Cumhuriyet Bayramı konseri verecek. Bu büyüleyici akşamda, Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde KODA, Başkemancı Deniz Toygür ve piyanist Emre Yavuz’a eşlik ederek izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Etkinlik bilgisi güncellenecektir.

İzmir'de Nerede Konaklanır?

İzmir’de konaklama yaparken kendinizi şehrin enerjisine kaptırabileceğiniz pek çok özel yer bulabilirsiniz. Tarihi sokakları ve modern yaşamın iç içe geçtiği Alsancak'ta, deniz kokusu eşliğinde keyifli bir yürüyüşe çıkıp ardından şık bir otelde konaklayabilirsiniz. Ya da deniz kenarındaki büyüleyici Karşıyaka'da kalıp, sahilde sabah kahvenizi yudumlayarak güne başlayabilirsiniz. Eğer huzurlu bir kaçamak arıyorsanız, şirin taş evleriyle ünlü Urla'da sakin bir otel seçip doğanın kucağında dinlenebilirsiniz. İzmir'de konaklama seçenekleri için İzmir Otelleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.