Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Karavan fuarları 2024: Karavan fuarı ne zaman ve nerede var? Karavan fuar takvimi 

Karavan fuarları 2024: Karavan fuarı ne zaman ve nerede var? Karavan fuar takvimi 

Paylaş
Editor  
Eklenme: 13 Eylül 2024 - 07:46
 • Son Güncellenme: 13 Eylül 2024 - 07:47
Karavan fuarları 2024: Karavan fuarı ne zaman ve nerede var? Karavan fuar takvimi 

Karavanla seyahat, özgürlüğün ve maceranın en saf halini yaşatır. Rotaları siz belirlersiniz; sabah deniz kıyısında uyanıp, akşam dağların eteklerinde yıldızları izleyebilirsiniz. Tek bir yerle sınırlı kalmadan, her an yeni manzaralar keşfetmenin, doğanın kucağında uyanmanın ve yolların sunduğu sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkmanın heyecanı, bambaşkadır. Karavan, evinizin konforunu yolda taşırken size sınırları aşma, doğayla iç içe olma ve yeni yerler keşfetme özgürlüğü sunar. Kendi hızınızda, dilediğiniz yerde durarak hayatı yolculuğun kendisinde bulmak isteyenler için karavan, en güzel macera! Siz de bir karavan severseniz eminiz ki karavan fualarını merak ediyorsunuzdur. Biz de bu yazımızda 2024 yılındaki Karavan fuarları ne zaman ve nerede gibi bilgileri derledik. Keyifli fuarlar...

{ad:0}

Karavan Fuarı Nedir, Ne Yapılır?

Karavan Fuarı, özgürlüğün ve maceranın kalbinin attığı, doğa tutkunları ve gezginlerin buluşma noktasıdır.Her yıl pek çok yerde ve tarihte düzenlenen karavan fuarları, yolculuğa çıkmak isteyen herkesin hayallerini süsleyen karavanları yakından tanıma, en yeni modelleri keşfetme ve eşsiz seyahat deneyimleri hakkında bilgi edinme fırsatı sunuyor. Karavan fuarlarında sadece karavanlar değil, doğa yaşamına dair her şey bulabilirsiniz. Mesela kamp malzemeleri, en son teknoloji ekipmanlar, sürdürülebilir yaşam çözümleri ve keşfetmekten keyif alacağınız onlarca inovasyon! Katılımcılar, sektörün en iyileriyle tanışıp ilham verici hikayeler dinliyor, uzmanlardan ipuçları alıyor ve kendi yolculukları için yeni rotalar çiziyorlar. Karavan fuarları  sadece bir fuar değil; yollara düşmenin, sınırları aşmanın ve her gün yeni bir maceraya uyanmanın kapılarını aralayan bir serüven. Eğer siz de doğanın kucağında özgürlüğe açılmak istiyorsanız, bu fuarları kaçırmak istemeyeceksiniz!

2024 Yılı Karavan Fuarları Takvimi

Karavan Show Eurasia (24-28 Eylül)

İstanbul Fuar Merkezi’nde BİFAŞ organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Karavan Show Eurasia, Türkiye’nin en seçkin karavan ve outdoor ekipman fuarlarından biri olarak öne çıkıyor. 24-28 Eylül tarihlerinde kapılarını açacak olan bu etkileyici fuar, yalnızca Türkiye’den değil, Avrupa ve Kuzey Afrika’dan da sektörün profesyonellerini bir araya getiriyor. Motokaravan, çekme karavan ve van tipi karavan modellerini yakından inceleyebileceğiniz, aynı zamanda seyahat römorkları ve ticari karavanlar gibi pek çok farklı kategori hakkında bilgi edinebileceğiniz bu fuarı mutlaka ziyaret etmelisiniz!

Denizli Doğal Yaşam Fuarı (20-24 Kasım)

Denizli EGS Park Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Denizli Doğal Yaşam Fuarı’nın bu yılki teması geleceğin teknolojileri üzerine. Yerli ve uluslararası birçok önemli markayı bir araya getiren fuar, özellikle Ege’ye özgü rotalar, yeme-içme çözümleri ve yenilikçi sistemler hakkında bilgi almak için oldukça uygun bir ortam sunuyor. Fuar süresince düzenlenecek çeşitli etkinliklere katılarak ailenizle birlikte keyifli anlar geçirebilir ve sonraki seyahat planlarınıza daha kolay karar verebilirsiniz.

TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı( 05-08 Aralık )

İzmir'de doğa sevenleri ve karavan sevenleri bir araya toplayan bir fuar TTI Outdoor . 4. kez yapılan fuar bu yıl 05-08 Aralık 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir alanında düzenlenecek.  İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bu fuar pek çok karavan hayranını karavan sahibi yapacak gibi duruyor.

Karavanist 2024 (14-22 Aralık)

Ülkemizde karavan denilince akla gelen fuarlardan biri olan Karavanist, Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli karavan, kamp, outdoor fuarı olarak biliyor. Bu yıl 14-22 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5. kez düzenlenecek fuarda pek çok etkinlik,ürün tanıtımı ve sürpriz bir program var.