Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Kargacık Koyu nerede, nasıl gidilir, giriş ücreti ne kadar?

Kargacık Koyu nerede, nasıl gidilir, giriş ücreti ne kadar?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 23 Temmuz 2024 - 14:43
 • Son Güncellenme: 24 Temmuz 2024 - 14:43
Kargacık Koyu nerede, nasıl gidilir, giriş ücreti ne kadar?

Ege Denizi'nin masmavi suları ve yemyeşil doğasıyla adeta bir cennet köşesi olan Kargacık Koyu, Menderes'in sakin ve huzurlu atmosferi ile buluşarak unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir destinasyon olan Kargacık Koyu, tertemiz denizi, altın rengi kumsalı ve çeşitli aktivite imkanlarıyla her yaştan ziyaretçiyi büyülüyor. Bu yazının devamında, Kargacık Koyu'nu özel kılan unsurları, burada neler yapabileceğinizi ve kamp imkanları hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

{ad:0}

{search:menderes-otelleri,Menderes Otelleri}

Kargacık Koyu Hakkında Genel Bilgiler

Kargacık Koyu, şehir hayatından uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyenler için keyifli bir destinasyon. İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan bu koy, temiz denizi ve yemyeşil doğasıyla ziyaretçileri ağırlıyor. Koya gelenler burada gün boyu aktivitelerle dolu keyifli bir gün geçirebilir ve denizin tadını çıkarabilirler.

  • Cafe
  • Büfe (Alkollü/alkolsüz içecekler mevcut) 
  • Restoran
  • Mesire Alanı
  • Plaj
  • Voleybol sahası
  • Kamp alanları
  • VIP localar

Kargacık Koyu Nerede?

Kargacık Koyu, İzmir’e bağlı güneyinde bulunan Menderes ilçesinde yer alıyor. Kargacık Koyu ilçenin en ünlü ve en çok ziyaret edilen koylarından biri. İzmir şehir merkezinden yaklaşık 30 km uzaklıkta bulunan koya ulaşım oldukça kolay.

Kargacık Koyu’na Nasıl Gidilir?

Kargacık Koyu’na ulaşmak için öncelikle İzmir’in Menderes ilçesine gelmeniz gerekiyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan koya ulaşım ise yaklaşık 40 km. Koya kendi aracınızla gidebileceğiniz gibi, toplu taşıma araçları veya deniz taksi ile de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Kuşadası, Gümüldür ve Özdere gibi popüler tatil beldelerinden de koya kolayca erişim mümkün.

Kargacık Koyu Giriş Ücreti 2024 

Kargacık Koyu’na giriş ücretli. 0-7 yaş için ücretsiz. Giriş ücretine otopark, tuvalet ve masa kullanımı dahil. Kargacık Koyu 2024 Giriş Ücreti:

  Kargacık Koyu Kişi Başı Giriş Ücreti Loca Fiyatları Teras Fiyatları Şezlong Fiyatları (2 şezlong + 1 şemsiye) Mangal Fiyatları
Hafta içi 200 TL 800 TL 1000 TL 500 TL 250 TL
Hafta sonu 250 TL 1200 TL 1200 TL 500 TL 250 TL

Kargacık Koyu’nda Kamp Yapılır mı?

Kargacık Koyu plaj ve piknik alanlarında kamp yapabilir, doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Kamp alanlarında gerekli tüm imkanlar bulunuyor.

Kargacık Koyu Ziyaret Saatleri

  • Hafta içi: 09.00 - 20.00
  • Hafta sonu: 08.00 - 20.00

Menderes'te Nerede Kalınır?

Kargacık Koyu'nun da dahil olduğu Menderes'te denizin ve doğanın keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz birçok konaklama seçeneği mevcut. Kargacık Koyu'nun doğal güzelliklerinin tadını doyasıya çıkarmak için bu koyda veya yakınında konaklayabilirsiniz.Kargacık Koyu'nda bungalov evler ve kamp alanları mevcuttur. Ayrıca Menderes'in merkezine yakın konumda yer alan otellerden de Kargacık Koyu'na kolayca ulaşabilirsiniz. Konforlu bir konaklama deneyimi için Neredekal.com Menderes Otelleri sayfasını ziyaret edebilir, buradan bütçenize ve beklentilerinize hitap eden bir oteli bularak online rezervasyon yapabilirsiniz.