Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı ücretli mi, çocuk alınıyor mu?

Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı ücretli mi, çocuk alınıyor mu?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 18 Temmuz 2024 - 20:56
 • Son Güncellenme: 19 Temmuz 2024 - 20:56
Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı ücretli mi, çocuk alınıyor mu?

Kerpe Kadınlar Plajı, doğa ile iç içe, huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmek isteyen kadınlar için ideal bir destinasyon.Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, ilçe merkezine 12 km mesafede yer alan Kerpe Kadınlar Plajı ziyaretçilerine huzurlu ve güvenli bir tatil imkanı sunuyor. Kerpe Kadınlar Plajı hakkında bilmeniz gereken tüm detayları sizin için bir araya getirdik.

{ad:0}

Kerpe Kadınlar Plajı Hakkında Bilgiler

Kerpe Kadınlar Plajı, tarihi Miço Koyu’nda yer alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen plaj, 2016 yılından beri hizmet veriyor. Plajda 700 şezlong ve 17 personelle hizmet veren Antikkapı işletmesi bulunuyor. 

  • Gölgelik Alanlar: Plajda şemsiye ve ağaç gölgeleri bulunmuyor.
  • Mavi Bayrak: Plaj, temizliği ve güvenliği simgeleyen Mavi Bayrak ile ödüllendirilmiştir.
  • Cankurtaran Hizmeti: Boğulma vakalarını önlemek için plajda cankurtaran görev yapıyor.
  • Duş İmkanı: Tuzlu sudan arınmak veya serinlemek için duş alanları mevcut.
  • Şezlong ve Soyunma Kabinleri: Plajda güneşlenmek için şezlonglar ve kıyafet değişimi için soyunma kabinleri bulunuyor.
  • Mescit ve Tuvaletler: Ücretsiz faydalanabileceğiniz mescit ve tuvaletler mevcut.
  • Plaj Voleybolu ve Piknik Alanları: Plaj voleybolu oynayabileceğiniz ve piknik yapabileceğiniz alanlar bulunuyor.

Kerpe Kadınlar Plajı Yeme-İçme İmkanları

Plajda yemek ve içecek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir kafeterya bulunuyor. Ayrıca kendi yiyecek ve içeceklerinizi de plaja getirebilirsiniz.

Kerpe Kadınlar Plajı Hakkında Uyarılar

Plaj, Miço Koyu Kadınlar Plajı olarak da biliniyor. Giriş ücretsizdir, ancak şemsiye ve şezlong kullanımı için cüzi bir ücret alınıyor. Haziran ve Eylül ayları arasında 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet veren plaja sadece 0-8 yaş arası erkek çocuklar alınıyor bu nedenle çocuğunuzun kimlik kartını yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Kerpe Kadınlar Plajı'na Nasıl Gidilir?

Toplu taşıma ile ulaşım: 800K Körfez-Kerpe hattına binerek Kerpe’ye gelebilirsiniz. Kerpe Kadınlar Plajı durağı, bu otobüsün son durağıdır. Ayrıca, 800C ve 800CK hatları da plaja ulaşım sağlıyor. Özel şirketler tarafından işletilen servisler de plaja ulaşım için hizmet veriyor.

Özel Araç ile ulaşım: İzmit il merkezinden Kandıra-Kerpe otobüslerine binerek ulaşabilirsiniz. Kerpe Miço Koyu, Kerpe Kayalıklarının hemen yanında yer alıyor.

Kocaeli'de Nerede Kalınır? 

Kerpe Kadınlar Plajı ziyaretiniz sırasında Kocaeli’de konforlu ve uygun konaklama seçenekleri arıyorsanız, Kocaeli otelleri sayfamıza göz atabilirsiniz. Kocaeli, geniş otel seçenekleri ile her bütçeye uygun konaklama imkanları sunuyor. Konaklama seçenekleri arasında lüks otellerden butik otellere, pansiyonlardan kamp alanlarına kadar birçok alternatif bulunuyor. Tatilinizi planlarken konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi için sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.