Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Kıbrıs'ta balayı için otel ve rota seçenekleri

Kıbrıs'ta balayı için otel ve rota seçenekleri

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 09 Ekim 2024 - 19:42
 • Son Güncellenme: 09 Ekim 2024 - 19:43
Kıbrıs'ta balayı için otel ve rota seçenekleri

Kıbrıs, masmavi denizi, renkli eğlence hayatı ve lüks otelleriyle balayı çiftleri için mükemmel bir rota. Yeni evli çiftlerin en unutulmaz tatilini yaşamak istedikleri balayı dönemi için, Kıbrıs’ta her biri farklı özelliklere sahip birçok otel bulunuyor. Özellikle ultra lüks konaklama imkânları, özel ikramlar, romantik akşam yemekleri ve rahatlatıcı spa hizmetleriyle balayı çiftlerine özel hizmet sunan oteller, Kıbrıs’ta benzersiz bir balayı tatili vadediyor. Eğer siz de Kıbrıs’ta rüya gibi bir balayı geçirmek istiyorsanız, Kıbrıs balayı otelleri arasından sizin için seçtiğimiz tesisleri inceleyebilirsiniz.  

{ad:0}

{search:kibris-otelleri,Kibris Otelleri}

Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa

Bafra bölgesinde yer alan ve Nuh’un Gemisi’nden esinlenerek tasarlanmış olan Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel, hem mimarisiyle hem de sunduğu lüks hizmetlerle öne çıkıyor. Otelin 1300 metre uzunluğundaki kum plajı, çiftlere deniz kenarında huzurlu yürüyüşler yapma fırsatı sunuyor. Açık ve kapalı havuz seçeneklerinin yanı sıra yalnızca yaz döneminde aktif olan geniş bir aqua park da bulunuyor. Özellikle villa tipi odalarda konaklama seçeneği sunan otelde, balayı çiftlerine özel ikramlar da mevcut: Odaya şarap ve meyve tabağı ikramı, romantik akşam yemeği ve odaya özel hazırlanan buklet malzemeleri gibi hizmetler mevcut. Tatilinizi huzur ve lüksle dolu bir atmosferde geçirmek istiyorsanız, Nuh’un Gemisi sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

Cratos Premium Hotel & Spa

Kıbrıs’ın popüler otellerinden Cratos Premium Hotel&Spa, sunduğu eğlenceli etkinliklerle dikkat çekiyor. Özellikle yazın balayı tatili yapmak isteyen çiftler için kum plajı, açık ve kapalı havuzlarıyla ideal bir tercih. Otelde yer alan Cage Club, dünyanın en iyi performans mekanları arasında gösteriliyor ve burada görsel şovlar, DJ performansları ve ünlü sanatçıların konserleri düzenleniyor. Ayrıca balayı çiftlerine özel şampanya ile karşılama, odaya kahvaltı ve akşam yemeği gibi ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. Cratos’ta manzaralı a la carte restoranlarda yemek yerken Kıbrıs tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Kaya Artemis Resort & Casino

Tarihi Artemis Tapınağı’ndan ilham alan mimarisiyle dikkat çeken Kaya Artemis Resort, denize sıfır konumu ve geniş plajıyla eşsiz bir balayı sunuyor. 250 metrelik kum plajı ve geniş iskelesiyle, yürüyüşler ve fotoğraf çekimleri için romantik bir ortam yaratıyor. Mimarisi ile hafızalara kazınmış olan otel, Artemis Tapınağı'ndan esinlenerek tasarlanmış. Otelin spa merkezinde sauna, buhar odası ve jakuzi gibi hizmetlerin yanı sıra jakuzili oda seçenekleri de mevcut. Balayı çiftlerine özel olarak odaya kahvaltı, a la carte restoranda akşam yemeği ve odaya meyve sepeti ve şarap ikramı gibi hizmetler sunuluyor. Eğer hem tarih kokan bir mimari hem de deniz keyfi arıyorsanız, Kaya Artemis tam size göre!

Salamis Bay Conti Resort Hotel

Denize sıfır konumu, kum plajı, açık ve kapalı havuzlarıyla tam donanımlı bir balayı deneyimi sunan Salamis Bay Conti Resort, özellikle her şey dahil konaklama arayan çiftler için tercih edilebilir bir tesislerden biri. Aqua parkı ve spa merkezindeki çeşitli masaj seçenekleriyle rahatlatıcı bir tatil sunan otelde, DJ performansları ve animasyonlarla dolu eğlenceli akşamlar geçirmeniz de mümkün. Balayı çiftlerine özel şarap ve meyve sepeti ikramı, oda süslemesi, fotoğraf çekimi, a la carte restoranda akşam yemeği gibi ikramlar sunuluyor. Salamis Hotel’i de “balayı için gidilecek yerler” listende ilk sıralara koymanı öneririz.

Acapulco Resort Convention Spa Hotel

Kıbrıs’ın en geniş aqua parklarından birine sahip olan Acapulco Resort Convention Spa Hotel, açık ve kapalı havuz seçeneklerinin yanı sıra 24 kaydıraklı aqua parkıyla da dikkat çekiyor. Kum plajında şezlonglar ve plaj voleybolu gibi aktiviteler sunulurken, spa merkezinde sunulan hizmetler de çiftler için oldukça cazip. Balayı çiftlerine özel meyve tabağı, şarap ve pasta ikramı gibi detaylarla balayı tatilinizi daha özel kılabilirsiniz.

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Bafra’da yer alan Limak Cyprus Deluxe Hotel, çiftlere geniş seçenekler sunan odaları ve özel iskelesiyle unutulmaz bir balayı deneyimi sunuyor. Aqua parkı ve kapalı-açık havuz seçeneklerinin yanı sıra diskoda düzenlenen etkinliklerle akşamlarınız eğlenceli geçebilir. Balayı çiftlerine özel romantik oda süslemesi, odaya tatlı ve meyve tabağı ikramı gibi hizmetlerin yanı sıra birçok alanda %20 indirim yapılıyor.

Lord’s Palace 

Girne’nin en popüler otellerinden biri olan Lord’s Palace, şehre yakın konumu ve modern tasarımıyla balayı çiftlerinin ilgisini çekiyor. Sky & Lounge Bar’daki romantik atmosferde giriş işlemleri yapılarak balayı çiftlerine kendilerini özel hissettiren bir deneyim sunuluyor. Yarı olimpik havuzunda yüzerken Girne Kalesi manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Otelde balayı çiftlerine özel odaya kahvaltı servisi, oda süslemesi ve fotoğraf çekimi gibi hizmetler yer alıyor.

Merit Park Hotel

Girne Kalesi’nden esinlenen mimarisi ve denize sıfır konumuyla dikkat çeken Merit Park, doğa ile iç içe bir tesis. Spa merkezinde hamam, jakuzi ve masaj gibi seçeneklerle dinlenme imkanı sağlayan otelde, dalış okulu gibi etkinlikler de bulunuyor. Deniz manzaralı odalar ve VIP karşılama hizmetiyle balayı çiftlerine özel bir tatil için elverişli. Odaya şarap ve meyve ikramı, özel kahvaltı servisi gibi hizmetler de balayı çiftlerinin beğenisini kazanıyor.

Arkın Palm Beach Hotel

Plajda düzenlenen film geceleri ve karaoke etkinlikleri ile eğlenceli bir atmosfer sunan Arkın Palm Beach Hotel, balayı çiftlerine özel romantik detaylar sunuyor. Kum plajda dinlenme keyfi yaşayabilir veya havuz başında vakit geçirebilirsiniz. Balayı çiftlerine özel şarap ve meyve ikramı, oda süslemesi ve masajda indirim gibi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Merit Crystal Cove Hotel & Spa

Zephyros Koyu’nun berrak sularında konumlanan Merit Crystal Cove Hotel&Spa, yemyeşil doğa ve mavi denizin buluştuğu muhteşem bir konumda. Tüm odaların balkonlu ve deniz manzaralı olduğu otel, balayı çiftlerine VIP karşılama, akşam yemeğinde özel organizasyonlar, oda süslemesi ve kahvaltı servisi gibi hizmetler sunuyor. Spa merkezinde rahatlatıcı terapiler ve masajlar ile tatilinizi huzurlu bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Bu oteller, yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı tatili sunmak için Kıbrıs’ın en iyi özelliklerini barındırıyor. Deniz ve doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda lüks ve konforlu bir tatilin keyfini sürebileceğiniz bu otellerde, ihtiyaçlarınıza en uygun konaklama seçeneklerini bulabilir, hayatınızın en özel tatilini rüya gibi geçirebilirsiniz. 

Kıbrıs'ta Balayında Ne Yapılır?

Sıcak iklimi ve güzel kumsalları ile Kıbrıs'ın neden bu kadar popüler bir balayı destinasyonu olduğunu anlamanız oldukça kolay. Kıbrıs sığ denizi ve ince kumlu plajların yanı sıra şnorkelli yüzme ve dalış imkanı sunan kayalık çıkıntılarla çevrili koylara sahip. Ayrıca Kıbrıs’ta görebileceğiniz birçok cazibe merkezi ve tarihi yer bulunur. Kesinlikle görülmesi gereken antik kalıntılar arasında Salamis Harabeleri, Aziz Hilarion Kalesi ve Girne Kalesi öne çıkıyor. Kale; Batık Gemi Müzesi, Halk Sanatları Müzesi, Boğaziçi Mezarlığı, St. Hilarion Manastırı ve Ömer Türbesi gibi birçok önemli cazibe merkezine ev sahipliği yapan yerler.

Popüler bir turistik yer olan Bellapais Manastırı ise, Beşparmak Dağları üzerinde yer alan ve Beylerbeyi Girne Kıbrıs'a bağlı etkileyici bir tarihi yapı.

Girne, ön avlu, avlunun sonunda yer alan kilise ve güzelce işlenmiş mermer lahitler de dahil olmak üzere görülmesi gereken bir dizi cazibe merkezine sahip. Girne, tarihi yerlerinin yanı sıra hareketli gece hayatıyla da ünlü. Otellerin bünyesinde bulunan disko ve kulüplerin yanı sıra Girne'nin at nalı şeklindeki Eski Limanı’nda çok sayıda eğlence mekanı bulunuyor. Bunların yanı sıra deniz manzaralı restoranlarda lezzetli deniz ürünlerini ve Kıbrıs’ın yerel yemeklerini tadabilirsiniz.

Kıbrıs'ta Balayında Ne Yenir?

Kıbrıs’ta balayınızı daha eşsiz hale getirmek için birbirinden lezzetli yemeklerini deneyebilirsiniz. Eğer yeni tatlar keşfetmeyi seven bir çift iseniz kesinlikle yemeniz gereken yemekler var. Kıbrıs denince akla ilk gelen lezzetlerden biri meşhur Hellim peyniri. Kızartılarak servis edilen bu lezzeti kahvaltıda tercih edebileceğiniz gibi şarap eşliğinde de yiyebilirsiniz. Kıbrıs mutfağında sevilen bir yemek olan Şeftali Kebabı, denenmesi gereken bir diğer lezzet. koyun veya keçinin iç yağlı zarını kıyma, soğan ve maydanozla doldurularak yapılan şeftali kebabı. Hem yerel halk hem de turistler arasında ilgi görüyor.

Kıbrıs'a balayı için gelmişken Aslen Yunan mutfağına ait olan Stifadoyu tatmadan dönmeyin.  Kıbrıs’ta farklı şekilde yorumlanarak servis edilen Stifadoyu, kırmızı şarapta bekletilen kırmızı etin yanına pişirildikten sonra sivri biber ve domates ile sunuluyor. Son olarak Kıbrıs köftesine değinmeden olmaz! Geleneksel köftelerden farklı olarak Kıbrıs köftesinin içerisine ekmek ve patates ekleniyor. Kıbrıs’ın en çok sevilen geleneksel yemeklerinden biri olan lezzet, patates kızartması ve yoğurtla servis ediliyor.