Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Küçükçiftlik Park'a nasıl gidilir, hangi metro durağında inilmeli?

Küçükçiftlik Park'a nasıl gidilir, hangi metro durağında inilmeli?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 06 Temmuz 2024 - 12:30
 • Son Güncellenme: 06 Temmuz 2024 - 12:30
Küçükçiftlik Park'a nasıl gidilir, hangi metro durağında inilmeli?

İstanbul’un en önemli etkinlik alanlarından biri Küçükçiftlik Park; merkezi konumu, geniş kapasitesi ve sunduğu çeşitli ulaşım seçenekleri ile her türden etkinlik için ideal bir mekan. 2009 yılından beri aralıksız hizmet veren Küçükçiftlik Park. 17.000 kişilik kapasitesi ve 2000 m²’lik alanı ile şehrin en önemli açık hava etkinlik alanlarından biri. Hem yerli hem de yabancı sanatçıların konserlerine, kurumsal etkinliklere, lansmanlara, fuarlara, davetlere, düğünlere ve sergilere ev sahipliği yapıyor. Özellikle yerli ve yabancı sanatçıların ses getiren konserleri, parkın en çok ilgi gören etkinlikleri arasında yer alıyor. Daha önce mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak hizmet veren mekan, şimdi ise eğlence ve kültürel etkinliklerin merkezi konumunda.

{ad:0}

Küçükçiftlik Park Hakkında

Küçükçiftlik Park, 2000 m² çim alanı ile her türlü etkinlik için dört mevsim hizmet veriyor. İhtiyaca göre 1000 kişilik kapasiteye kadar ayarlanabilen alanı, kış sezonunda 4500 kişilik kapalı alanıyla da hizmet sunmaya devam ediyor. Küçükçiftlik Park’ın en dikkat çeken özelliklerinden biri, dev konserler ve sahne sanatlarına ev sahipliği yapması. Özellikle İstanbul Kahve Festivali gibi Avrupa’nın en büyük organizasyonları burada gerçekleştiriliyor. Resmi web sitesinden etkinlik takvimine göz atabilir ve biletlerinizi online platformlar üzerinden satın alabilirsiniz.

Küçükçiftlik Park Nerede?

Küçükçiftlik Park, Beşiktaş İnönü (Vodafone Park) Stadyumu’nun yanında, Nişantaşı’na uzanan Kadırgalar Caddesi üzerinde yer alıyor. Lokasyon olarak oldukça merkezi bir yerde bulunan park, hem Avrupa yakasından hem de Anadolu yakasından gelenler için kolay ulaşılabilir bir konuma sahip

Adres: Harbiye Mahallesi, Kadırgalar Yokuşu No:4, 34367 – Şişli / İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45Ulaşım Seçenekleri

Küçükçiftlik Park Nasıl Gidilir?

  • Yürüyerek: Taksim ve Nişantaşı’ndan 20 dakikalık bir yürüyüş ile Küçükçiftlik Park’a ulaşabilirsiniz.
  • Otobüs ile: İnönü Stadı Durağından geçen İETT otobüs numaraları: 129T, 22B, 26A, 26B, 30A, 37T, 40, 40T, 42T, 48T, 49T, 559C, 70KE, DT2, TB1, YT1.
  • Metrobüs ile: Mecidiyeköy durağında inip metroya aktarma yaptıktan sonra Taksim’e inin. Taksim Meydanı’ndan Elmadağ istikametine yürüyerek ulaşabilirsiniz.
  • Metro ile: Taksim durağında indikten sonra Taksim Meydanı’ndan Elmadağ istikametine yürüyerek ulaşabilirsiniz.
  • Vapur ile: Kabataş iskelesine geldikten sonra, 10 dakikalık yürüyüşle alana ulaşabilirsiniz.
  • Tramvay ile: Cevizlibağ durağından Zeytinburnu-Kabataş tramvay hattına aktarma yaparak son durakta inip 10 dakikalık yürüyüşle alana ulaşabilirsiniz.
  • Özel Araç ile: Vodafone Park’ın yanından Nişantaşı’na çıkan Kadırgalar Yokuşu üzerinde bulunan Küçükçiftlik Park’a Kabataş, Ortaköy, Taksim veya Nişantaşı’ndan araçla ulaşabilirsiniz. Taksim yönünden gelenler Harbiye yönüne saptıktan sonra tabelaları takip edebilirler. Nişantaşı yönünden gelenler ise Harbiye Askeri Müzesi’nin önünden dönerek tabelaları takip edebilirler. Sahil yolunu tercih edenler ise stadın yanındaki yola döndükten sonra alanı göreceklerdir.

Anadolu Yakasından Gelenler

  • Kadıköy’den: Kadıköy’den Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş’ta indikten sonra Akaretler otobüs durağından Taksim’e giden herhangi bir otobüse binip Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.
  • Üsküdar’dan: Üsküdar’dan Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş’ta indikten sonra Akaretler otobüs durağından Taksim’e giden herhangi bir otobüse binip Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.
  • Ümraniye’den: 522 numaralı otobüse binip Köprülü Kavşak durağında indikten sonra Beşiktaş yönü çıkışından çıkarak 559C numaralı otobüse aktarma yapabilirsiniz. Bu otobüsle Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.
  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla: Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binip Kozyatağı’nda indikten sonra 129T numaralı otobüse binip Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.

Avrupa Yakasından Gelenler

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler: Metrobüse binip Zincirlikuyu durağında inerek Beşiktaş çıkışından çıkın ve 559C numaralı otobüse aktarma yapın. Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.
  • Esenler, Bayrampaşa: Yenikapı-Havalimanı metrosuna binip Merter’de inip Metrobüse aktarma yaparak Zincirlikuyu durağında inin ve Beşiktaş çıkışından çıkın. 559C numaralı otobüse aktarma yaparak Beşiktaş Stadyum durağında inebilirsiniz.
  •  Bağcılar, Güngören: Kabataş-Bağcılar tramvay hattına binip son durakta indikten sonra 10 dakikalık bir yürüyüşle Küçükçiftlik Park’a ulaşabilirsiniz.

Küçükçiftlik Park Otopark Durumu

Küçükçiftlik Park’ın önünde 200 araçlık İSPARK otoparkı bulunuyor. Alternatif olarak, G-Mall Alışveriş Merkezi’nin vale hizmeti, Hilton Oteli’ne ait 500 araçlık kapalı otopark ve Hilton Convention Center’in arkasında bulunan 150 araçlık açık otoparktan faydalanabilirsiniz.