Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Kuşadası Adaland giriş ücreti ne kadar, saat kaçta açılıyor? Giriş ücretine yemek dahil mi?

Kuşadası Adaland giriş ücreti ne kadar, saat kaçta açılıyor? Giriş ücretine yemek dahil mi?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 11 Temmuz 2024 - 17:26
 • Son Güncellenme: 11 Temmuz 2024 - 17:44
Kuşadası Adaland giriş ücreti ne kadar, saat kaçta açılıyor? Giriş ücretine yemek dahil mi?

Adaland Aquapark, geniş kaydırak yelpazesi, çeşitli aktiviteleri ve eğlence dolu ortamıyla her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için sunduğu olanaklar ve güvenli, temiz ortamıyla tatilinizi renklendirecek mükemmel bir destinasyon. Bu yaz tatil planlarınıza Adaland Aquapark’ı eklemeyi unutmayın!

{ad:0}

{search:kusadasi-otelleri,Kuşadası Otelleri},

Adaland Aquapark Nerede ve Nasıl Gidilir?

Adaland Aquapark, Kuşadası Çamlimanı Mevkii’nde yer alıyor. Kuşadası merkezden Selçuk istikametinde ana yol üzerinden giderken 8. km’deki kavşaktan sola dönerek ulaşabilirsiniz. Aqua Fantasy Adaland’a 2 km mesafededir. Adaland’a İzmir’den 90 km, Kuşadası’ndan 10 km, Aydın’dan ise 65 km mesafede bulunuyor.

2024 Adaland Aquapark Giriş Ücreti

Adaland Aquapark’a giriş ücreti 2024 yılı için yetişkinler (9 yaş üzeri) için 1250 TL, çocuklar (4-9 yaş) için ise 900 TL olarak belirlenmiş. Online bilet alımında yetişkinler için 1150 TL, çocuklar için 850 TL gibi indirimli fiyatlar mevcut. 0-3 yaş arasındaki çocuklar için giriş ücretsizdir.

Tesis içerisine dışarıdan yiyecek ve içecek sokmak yasaktır ve girişte çantalar kontrol ediliyor. İçeride yer alan kafe ve restoranlarda para geçmiyor; bunun yerine girişte verilen karta para yükleyerek harcama yapabilirsiniz.

Adaland Aquapark Açılış ve Kapanış Saatleri

Kuşadası Adaland Aquapark, Mayıs ayının başından itibaren faaliyete başlıyor. Gün içerisinde çalışma saatleri sabah 10.00’dan akşam 17.00’a kadar sürüyor. Bu saatler arasında birbirinden eğlenceli su kaydırakları ve aktiviteler sizleri bekliyor.

Adaland Aquapark’ta Aktiviteler

Adaland Aquapark, ziyaretçilerine sadece su kaydıraklarıyla değil, çeşitli aktivitelerle de dolu dolu bir gün sunuyor. Havuzda sörf, dalga havuzu, çocuk havuzu, jakuzi ve tembel nehir gibi pek çok havuz aktivitesi de mevcut. İşte, Adaland’da katılabileceğiniz eğlenceli ve keyifli aktiviteler:

  • Sörf Keyfi: Adaland’da sörf yapmak, adrenalin ve eğlence arayanlar için mükemmel bir seçenek. Özel olarak tasarlanmış havuzlarda sörf yaparak, dalgalarla mücadele edebilir ve su sporlarının keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Aktivite Havuzu: Aktivite havuzu, hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli su aktiviteleri sunuyor. Bu havuzda, su oyunları oynayabilir, çeşitli su aktivitelerine katılabilirsiniz. Derinliği 165 – 350 cm arasında değişen havuzda her yaştan ziyaretçiye uygun eğlenceler var.
  • Dalga Havuzu: Kumsuz, tuzsuz ve hatta köpekbalıksız bir deniz deneyimi yaşamak ister misiniz? Dalga havuzunda, deniz dalgalarını aratmayacak şekilde tasarlanmış dalgaların keyfini çıkarabilirsiniz. Derinliği 0 – 180 cm arasında değişen bu havuz, dalga sevenler için ideal bir eğlence noktası.
  • Çocuk Havuzu: Küçük eğlence düşkünleri için mükemmel bir oyun parkı olan çocuk havuzu, çeşitli su oyunları ve oyuncaklarıyla doludur. Mantar duş, yüzen oyuncaklar, korsan gemisi, su canavarları ve küçük kaydıraklar ile çocuklarınız suyun en eğlenceli haliyle tanışacak. Havuzun derinliği 0 – 40 cm arasında değişiyor.
  • Jakuzi: Jakuzide kendinizi maharetli sulara bırakın ve rahatlamanın keyfini çıkarın. Derinliği 115 – 165 cm arasında değişen jakuzi, stres atmak ve yenilenmek isteyenler için uygun.
  • Tembel Nehir: Heyecan dolu kaydıraklardan sonra rahatlatıcı bir mola vermek ister misiniz? Tembel nehir, size tembelce oturup biraz güneşlenme fırsatı sunuyor. Nehrin derinliği 90-110 cm arasında değişiyor.
  • Tramplen: Sıcaktan kurtulmanın ve serinlemenin bir diğer yolu da tramplenden atlamak! Bir de sıçrayarak dalmayı deneyin, suya dalışın keyfini çıkarın.
  • Yağmur Altında Dans: Müziğin ve dansın su ile birleştiği bu eğlenceye katılın! Yağmur şenliğinde sırılsıklam bir dans partisi ile müziğin ve eğlencenin tadını çıkarın. 

Aquapark Kaydırakları

Adaland Aquapark, her biri farklı bir adrenalin ve eğlence sunan çok sayıda kaydırak ve havuz aktivitesi ile doludur. İşte bazıları:

  • Headdown & Freefall: Başaşağı kayarken birbirinizle yarışabileceğiniz heyecan dolu bir kaydırak.
  • Yamaç Kaydırağı: Dik bir kaydırakta hızla öne doğru kayıp ardından geriye dönüş yaparak adrenalin dolu anlar yaşayın.
  • Fantom: Kalp atışlarınızı hızlandıracak bu kaydırakta ıslak bir son sizi bekliyor.
  • Kamikaze: Rahat bir dalışla son bulan bir uçuşun keyfini çıkarın.
  • Tiger: Dört kişinin aynı anda yaşadığı adrenalin dolu bir deneyim sunan bu kaydırakta sıkıca tutunun!
  • Çılgın Nehir: Ani dönüşler ve beklenmedik dalışlarla dolu rafting macerası.
  • Black Hole: Kıvrımlı karanlık bir tünel boyunca hızla kayarken heyecan dolu bir son.
  • Amazon Aile Kaydırağı: 406 metre uzunluğuyla dünyanın en uzun aile kaydırağı, ailecek keyifli anlar sunuyor.
  • Loop Kaydıraklar: 360 derece dönüş yaparak heyecan dolu bir deneyim yaşayın.
  • Water Coaster: Suyun ittirme kuvveti ile botlarla yokuş yukarı kaydıktan sonra eğlenceli bir iniş.

Adaland Aquapark’ta Yemek ve Diğer Hizmetler

Tesis içinde çeşitli kafe ve restoranlar bulunmakta olup, burada nakit para geçmiyor. Girişte verilen karta para yükleyerek yiyecek ve içeceklerinizi alabilirsiniz. Menü fiyatları 250 TL - 300 TL aralığındadır.

Kuşadası'nda Nerede Kalınır?

Kuşadası'nda gezilip görülmesi gereken sayısız yer var. Kuşadası gezilecek yerler hakkında bilgi almak için sayfamıza göz atın. Buraya gelmişken, Kuşadası’nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmeden dönmek olmaz. Seyahatinizi bir gün ile sınırlamak yerine, kendinize detaylı bir seyahat planı yaparak bu güzel beldenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kuşadası’nda konaklama seçenekleri oldukça geniş. Lüks otellerden butik otellere, tatil köylerinden pansiyonlara kadar her bütçeye uygun konaklama alternatifleri inceleyebilirsiniz. Konaklama planınızı yaparken, Neredekal.com Kuşadası otelleri sayfasını ziyaret ederek kendinize en uygun oteli bulabilirsiniz.