Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Marmaris öğretmenevi online rezervasyon nasıl yapılır? Öğretmenevi misafirhanesinde kimler kalabilir?

Marmaris öğretmenevi online rezervasyon nasıl yapılır? Öğretmenevi misafirhanesinde kimler kalabilir?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 26 Temmuz 2024 - 12:56
 • Son Güncellenme: 27 Temmuz 2024 - 12:56
Marmaris öğretmenevi online rezervasyon nasıl yapılır? Öğretmenevi misafirhanesinde kimler kalabilir?

Muğla’nın gözde tatil beldelerinden biri olan Marmaris, doğal güzellikleri ve turistik cazibesi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. İlçede konforlu ve ekonomik bir konaklama deneyimi sunan Marmaris Öğretmenevi, eğitim çalışanları ve kamu personeline hizmet veren özel bir tesis olarak öne çıkıyor. Marmaris Öğretmenevi, geniş hizmet yelpazesi ve uygun fiyatları ile tatilcilerin gözde konaklama yerlerinden biri. Marmaris Öğretmenevi hakkında bütün detayları sizin için derledik.

{ad:0}

{search:marmaris-otelleri,Marmaris Otelleri}

Marmaris Öğretmenevi Nerede? 

Marmaris ilçe merkezine 3 km, havaalanına 90 km ve deniz kıyısına sadece 100 metre mesafede bulunan Marmaris Öğretmenevi, konumu itibariyle oldukça avantajlı. Şehirler arası otobüs terminaline de yakın olan tesis, ulaşım açısından da büyük kolaylık sağlıyor. Tesiste konakladığınız süre boyunca Marmaris'te ziyaret edebileceğiniz çok sayıda lokasyon var. Marmaris gezilecek yerler hakkında bilgi almak için sayfamıza göz atın.

Adres: Siteler Mahallesi, İsmet Kamil Öner Caddesi 206. Sok. No:08, Marmaris/Muğla

 Marmaris Öğretmenevi Konaklama Olanakları

Marmaris Öğretmenevi, konforlu ve çeşitli konaklama seçenekleri ile misafirlerine hizmet verir. Tesiste 39 oda ve toplam 100 yatak kapasitesi bulunuyor. Odalar, konforlu bir konaklama deneyimi sunmak için gerekli tüm donanımlara sahip.

  • Çift Kişilik Yataklı Oda: 7/24 sıcak su, minibar, televizyon ve klima bulunmaktadır.
  • Çift Kişilik Yatak + Tek Kişilik Yataklı Oda: 7/24 sıcak su, televizyon ve klima mevcut olup, üç kişi konaklayabiliyor.
  • Üç Tek Kişilik Yataklı Oda: 7/24 sıcak su, televizyon, klima ve ücretsiz internet erişimi bulunuyor.
  • İki Tek Kişilik Yataklı Oda: 7/24 sıcak su, televizyon ve klima mevcut.

Marmaris Öğretmenevi Hizmet Birimleri ve Diğer Olanaklar

Marmaris Öğretmenevi, sadece konaklama değil, aynı zamanda çeşitli sosyal etkinlikler ve hizmetler sunan bir tesis. Tesiste bulunan başlıca hizmet birimleri ve olanaklar:

  • Restoran
  • Oturma Salonu
  • Çok Amaçlı Salon (Nişan, düğün, doğum günü, kokteyl, mezuniyet balosu ve şirket yemek organizasyonları gibi etkinlikler için kullanılabilir.)
  • Kamelya
  • Yüzme Havuzu
  • Bilgisayar Odası

Marmaris Öğretmenevi Kimler Konaklayabilir?

Marmaris Öğretmenevi, öncelikle eğitim çalışanları ve emeklileri ile birinci dereceden yakınlarına (anne, baba, eş ve çocuklar) hizmet veriyor. Ayrıca kamu personeli ve birinci dereceden yakınları da bu tesisten yararlanabilir. Konaklama sırasında misafirlerin üye kimliklerini ibraz etmeleri gerekiyor.

Marmaris Öğretmenevi Fiyatlar ve Rezervasyon

Marmaris öğretmenevinin fiyatını etkileyen ilk etken, oda seçimidir. Örnek olarak tek kişi olarak konaklama hizmeti almak isterseniz ve iki kişilik odaları tercih ederseniz tek kişi ücretine ek olarak yatak farkı ücretini de ödemeniz gerekebilir. Buna ek olarak Marmaris öğretmenevi fiyatını etkileyen ana faktörlerden bir diğeri de konaklamak isteyen kişinin MEB personeli ya da kamu personeli olup olmadığıdır. Öğretmenler, kamu personelleri ve MEB çalışanları, Marmaris otellerinden çok daha uygun fiyatlar ile Marmaris Öğretmenevi'nde konaklayabilirler.

Önceden rezervasyon yaptırmak şartıyla konaklama imkanı sunulmaktadır. Rezervasyon için (0252) 413-2411 numaralı telefonu arayabilir veya marmarisogretmenevi.com.tr adresinden form doldurabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:  Marmaris Öğretmenevi fiyatları ve rezervasyon detayları hakkında daha net bilgi almak için doğrudan tesisle iletişime geçiniz!