Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Muratpaşa Belediyesi Antalya inciraltı plajı ücretli mi, hangi otobüs gider, plaj saat kaçta açılıyor?

Muratpaşa Belediyesi Antalya inciraltı plajı ücretli mi, hangi otobüs gider, plaj saat kaçta açılıyor?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 06 Ağustos 2024 - 04:59
 • Son Güncellenme: 07 Ağustos 2024 - 04:59
Muratpaşa Belediyesi Antalya inciraltı plajı ücretli mi, hangi otobüs gider, plaj saat kaçta açılıyor?

Muratpaşa Belediyesi’nin işlettiği İnciraltı Plajı, çevresindeki özel plajlarla yarışacak nitelikte ve hatta birçoğundan daha üstün hizmet sunuyor. İnciraltı Plajı,  berrak turkuaz deniziyle hem yerli halkın hem de turistlerin favori adreslerinden biri.  Bu plaj, doğal güzellikleriyle olduğu kadar sunduğu kaliteli hizmetle de Antalya’nın en önemli turistik mekanlarından biri haline gelmiştir. Her yaştan ve her kesimden insanın rahatlıkla vakit geçirebileceği geniş bir plaj alanına sahiptir. İnciraltı plajı hakkında merak edilen bütün detayları sizin için derledik. Keyifli okumalar!

{ad:0}

{search:muratpasa-otelleri,Muratpaşa Otelleri}

İnciraltı Plajı Nerede?

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan plaj, ilçemizin en ünlü doğal güzelliklerinden olan falezlerin altında yer alıyor. 1. dereceden doğal sit alanı olan falezlerin deniz ile birleştiği noktada yapılan ahşap platformlar plajı oluşturuyor. Antalya’nın merkezine ise yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğruca Antalya’nın merkezinden, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Kaleiçi’ne doğru yol alın ve oradan da Yat Limanı’na inin. Limanın ucuna kadar yürüdüğünüzde, İnciraltı Plajı‘nın muhteşem manzarası sizi karşılayacak. Muratpaşa Belediyesi Inciraltı Halk Plajı yakınından geçen otobüs hatları şu şekilde: FL82, KC34, KL08, VL13A, VML55A.

İnciraltı Plajı Giriş Ücreti 2024

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin 5 plajı arasında asansörle inilebilen tek plaj olan İnciraltı’na girişler bu yılda ücretsiz ve yanınızda getirdiğiniz havluyla rahatlıkla kullanabileceğiniz soyunma kabinleri, duş imkanları mevcut. Ayrıca plajda bulunan şemsiye ve şezlong kiralama hizmetinden yararlanmak isteyenler için 2024 yılı için kişi başı 100 TL ücret uygulanıyor. Bu ücret karşılığında, plajın keyfini çıkarırken güneşten korunabilir ve konforlu bir şekilde dinlenebilirsiniz.

İnciraltı Plajı Yeme-İçme

Burada yiyecek ve içecek fiyatları belediye tesisine yakışır şekilde kaliteli ve ucuz. Patates kızartması, pizza, tost, hamburger gibi lezzetli tatları çok uygun fiyattan sunan belediye plajında ayrıca soğuk bira da bulunuyor.

İnciraltı Plajı Saat Kaçta Açılıyor?

Saat 06.00’da kapıları açılan plajda saat 08.00’dan itibaren plaj hizmetleri başlıyor ve 20.00'a kadar hizmet veriyor.

Muratpaşa'da Nerede Kalınır?

Antalya, plajları ile olduğu kadar doğal güzellikleri ve tarihi ile de ön planda olan bir tatil merkezi. Antalya'nın gözde tatil adreslerinden Muratpaşa'da hem şehir merkezine yakın hem de denize sıfır konumda çok sayıda otel bulunuyor. Burada her şey dahil lüks otellerden uygun fiyatlı pansiyonlara kadar çeşitli konaklama alternatifleri bulmak mümkün. Öncelikle yapmanız gereken beklentilerinizi ve bütçenizi belirlemek. Sonrasında Neredekal.com Muratpaşa otelleri sayfası üzerinden filtreleme araçlarını kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun bir otel bulabilir, otel fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize göre bir otelde konaklayabilirsiniz.