Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Riva Kadınlar Plajı Nerede, Nasıl Gidilir, Ücretli mi?

Riva Kadınlar Plajı Nerede, Nasıl Gidilir, Ücretli mi?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 03 Temmuz 2024 - 16:06
 • Son Güncellenme: 03 Temmuz 2024 - 16:09
Riva Kadınlar Plajı Nerede, Nasıl Gidilir, Ücretli mi?

Yoğun şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe huzurlu bir tatil yapmak mı istiyorsunuz? O zaman Riva Kadınlar Plajı tam size göre! Temizliği, konforu ve kadınlara özel hizmetleri ile ön plana çıkan plaj, kadınların rahatça denizin ve kumsalın tadını çıkarabileceği mükemmel bir kaçış noktası. Peki Riva Kadınlar Plajı nerede?

{ad:0}

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Riva Elmasburnu Tabiat Parkı içerisinde bulunan bu özel plaj, sadece kadınlara hizmet vererek sakin ve güvenli bir ortam sunuyor.

{search:riva-otelleri,Riva Otelleri}

Riva Kadınlar Plajı Hakkında

  • Riva Kadınlar Plajı, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sadece kadınlara; Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ise karma olarak hizmet veriyor. 7 yaş üzeri erkek çocuklar kadınlara özel günlerde plaja alınmıyor.
  • Plaj, Elmasburnu Tabiat Parkı içerisinde yer alması nedeniyle doğayla iç içe bir atmosfere sahipt Denizin ve kumsalın keyfini çıkarırken aynı zamanda orman içerisinde piknik yapma imkanı da sunuyor.
  •  Plaj, hijyen konusunda özel denetimlere tabi tutuluyor ve tüm alanlar günlük olarak temizlenip dezenfekte ediliyor. Ayrıca plaj, çalışanlarından cankurtaranlara kadar %100 kadın elemanlardan oluşuyor.
  •  Plajda şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve duşlar gibi hizmetler mevcut.
  • Plaj içerisinde kafe ve restoran bulunuyor. Sabah, öğle ve akşam öğünlerinde bu tesislerden faydalanabilir veya yiyeceklerinizi evden getirebilirsiniz.

Servis Ulaşımı ve Giriş Ücretleri

Riva Kadınlar Plajı'na hem Avrupa Yakası'ndan hem de Anadolu Yakası'ndan servis hizmeti mevcut. Ulaşım ve plaj giriş ücreti yetişkinler için 450 TL, uzak mesafe için ise 500 TL olarak belirlenmiştir. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir, 6 yaş üzeri çocuklar yetişkin ücretine tabi tutuluyor. Tesiste kamelya, şezlong ve şemsiye gibi hizmetler ekstra ücretlendirilir.

Servis Güzergahları

Avrupa Yakası: Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kâğıthane, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu

Anadolu Yakası: Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Madenler, Dudullu, Çakmak, Madenler, Esenşehir, Kadıköy, Maltepe, Sancaktepe, Pendik, Fındıklı, Göztepe, Bostancı, Kozyatağı, Kayışdağı, Sultanbeyli, Ümraniye, Üsküdar, Sarıgazi, Taşdelen, Kısıklı, Çamlıca ve Kirazlıtepe

Riva Elmasburnu Plajı'na Nasıl Gidilir?

Riva Elmasburnu Plajı'na toplu taşıma ile gitmek için Beykoz merkeze ulaştıktan sonra 137 no'lu Cumhuriyet Köyü-Riva hatlı İETT otobüslerine veya Riva minibüslerine binmek gerekiyor. Özel araçla gitmek isteyenlerin ise Anadolu yakasından İkinci Köprü yolu (çevre yolu) yönünde ilerlerken köprüden önce son çıkış olan Kavacık kavşağından çıkması gerekiyor. Avrupa Yakasından gelenler ise 2. Köprü’yü geçtikten sonra ilk çıkış olan Kavacık sapağından ayrılıp tabelaları takip ederek yaklaşık yarım saatte Riva’ya ulaşabilirler. Riva gezilecek yerler hakkında bilgi almak için sayfamıza göz atabilirsiniz.