Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Sapanca gölü otel fiyatları: Bungalow 2024 fiyat listesi Sapanca Gölü'nde manzarası ile büyüleyen tesisler

Sapanca gölü otel fiyatları: Bungalow 2024 fiyat listesi Sapanca Gölü'nde manzarası ile büyüleyen tesisler

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 02 Temmuz 2024 - 15:40
 • Son Güncellenme: 02 Temmuz 2024 - 15:41
Sapanca gölü otel fiyatları: Bungalow 2024 fiyat listesi Sapanca Gölü'nde manzarası ile büyüleyen tesisler

El değmemiş doğası, sakin gölü ve huzur dolu atmosferiyle Sapanca, tatilciler için bir cennet niteliğinde. Sapanca’da konforlu ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan pek çok otel bulunuyor. Sapanca Gölü’nün kenarında konumlanan ve her biri farklı özelliklerle donatılmış oteller, doğanın kucağında lüks ve huzuru bir arada arayan misafirlerine kapılarını açıyor. Gelin, Sapanca gölü yakınındaki otelleri ve sunduğu imkanları birlikte keşfedelim.

{ad:0}

Sapanca Lale Boutique Hotel

Sapanca Lale Boutique Hotel

Sapanca Gölü'nün kıyısında, doğanın huzurlu kollarında unutulmaz bir tatil deneyimi mi arıyorsunuz? Sapanca Lale Boutique Hotel tam size göre! Misafirlerini eşsiz bir doğa atmosferinde karşılayan otel, özenle tasarlanmış odaları ve sunduğu imkanlarla size rüya gibi bir tatil vadediyor. Tesis, çocuk misafir kabul ediyor ve balayı çifti misafirler için özel imkanlar sunuyor.

Otelin odalarının bir kısmı göle, bir kısmı ise yemyeşil doğaya bakıyor. Odalar modern mobilyalar ve zarif detaylarla döşenmiş, size evinizin konforunu aratmayacak şekilde dekore edilmiş. Hem bahçesinde hem de iskele alanında şık restoran ve barları bulunan Sapanca Lale Boutique Hotel'de her damak zevkine hitap edecek lezzetli yemekler hazırlanıyor. Ayrıca tesiste, doğa yürüyüşleri ve piknik gibi aktiviteler için de ideal alanlar mevcut.

SAPANCA LALE BOUTIQUE HOTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Rif Otel Sapanca

Rif Otel Sapanca

Sapanca Gölü'nün muhteşem manzarası eşliğinde, doğayla iç içe bir tatil hayal ediyorsanız Rif Otel Sapanca’yı tercih edebilirsiniz!  Rif Otel'in aydınlık ve ferah odaları, ahşap konseptinde özenle dekore edilmiş. Her odada TV, elektrikli su ısıtıcısı, klima, makyaj aynası ve balkon mevcut. Duşlu özel banyolarda ise saç kurutma makinesi ve temiz havlu bulabilirsiniz. Odaların bazılarında göl manzarasının keyfini çıkarabilir, bazılarında ise yemyeşil dağ manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Rif Otel, her sabah taze ve organik ürünlerden hazırladığı lezzetli serpme kahvaltı ile güne başlamanıza yardımcı oluyor. Kahvaltınızı dilerseniz açık havada havuz başında, dilerseniz camlı kış bahçesinde alabilirsiniz. Kafa dinlemek ve huzurlu vakit geçirmek isteyen misafirler için Rif Otel'de birçok imkân var. Bahçedeki hamakta dinlenebilir, oturma alanlarında kahvelerinizi yudumlayabilir veya masa tenisinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. 24 saat açık resepsiyon hizmeti sunan Rif Otel'de giriş işlemleri saat 14:00'ten itibaren, çıkış işlemleri ise saat 12:00'ye kadar yapılıyor.

RİF OTEL SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Richmond Nua Hotel

Richmond Nua Hotel

Kuş cıvıltıları ve ördek sesleriyle çevrili, Sapanca Gölü'nün kıyısındaki Richmond Nua Hotel, sade bir tarzda dekore edilmiş 131 odası ile 'oda kahvaltı' konseptinde hizmet veren otel. Otelde orman veya göl manzarası seçenekleri sunuyor. Richmond Nua Hotel, muhteşem konaklama imkanlarının ötesinde, 2.700 metrekarelik ultra donanımlı Wellness & Spa merkezi ile de ödüllü bir dinlenme deneyimi sunuyor.

Richmond Nua'nın restoranları da özel ve sıra dışı ambiyanslarıyla misafirlerini lezzet şölenine davet ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve fitness merkezi gibi imkanlarla tatil boyunca formda kalmanızı sağlayan otel, İstanbul'a yakınlığıyla da öne çıkıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 110 km, İstanbul Havalimanı'na 170 km mesafede yer alıyor.

RICMOUND NUA HOTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

NG Sapanca

NG Sapanca

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yer alan NG Sapanca, doğayla iç içe bir konumda lüks konfor ve modern imkanlar sunan bir otel. NG Sapanca'da her zevke ve bütçeye uygun oda seçenekleri mevcut. Minimal tarzda dekore edilmiş superior odalardan geniş delüks odalara, jakuzi ve salona sahip süitlerden kral dairelerine kadar birçok farklı oda tipi bulunuyor. Otelin tüm odalarında modern mobilyalar, LCD TV, Wi-Fi, minibar ve klima gibi imkanlar yer alıyor.

NG Sapanca'da her damak zevkine hitap eden lezzetler sunan restoranlar bulunuyor. Otelin ana restoranında geleneksel Türk yemekleri ve dünya mutfağından lezzetler servis ediliyor. Ayrıca havuz kenarı barda serinletici içecekler ve atıştırmalıklar, lobi barında ise kahve ve alkollü içecekler tadabilirsiniz. NG Sapanca'da konuklara birçok farklı aktivite ve eğlence seçeneği sunuluyor. Otelde geniş bir yüzme havuzu, su kaydıraklı açık havuz, tenis kortu, koşu parkuru, spor salonu ve sauna gibi imkanlar mevcut. Ayrıca otelin bahçesinde piknik alanları ve çocuk oyun parkı da bulunuyor. Otelin sunduğu imkanlar ve konumu göz önüne alındığında fiyat performans açısından da oldukça tatmin edici bir otel.

NG SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Cabir Deluxe Hotel

Cabir Deluxe Hotel

Cabir Deluxe Hotel, ailenizle birlikte keyifli vakit geçirmek, doğanın tadını çıkarmak ve dinlenmek için ideal bir adres. Cabir Deluxe Hotel'de her zevke ve ihtiyaca uygun 100 oda bulunuyor. Odalar, modern mobilyalar ve zarif detaylarla döşenmiş. Her odada balkon, klima, TV, Wi-Fi gibi imkanlar mevcut. Ayrıca aileler için özel olarak dekore edilmiş odalarda da çocuklar için yataklar yer alıyor.

Cabir Deluxe Hotel'de her yaştan misafir için eğlenceli bir şeyler var. Otelde paintball, balık tutma, ATV turu, göl bisikleti gibi birçok aktivite seçeneği mevcut. Ayrıca voleybol, futbol, basketbol sahaları ve online oyun oynama alanı da bulunuyor. Çocuklar için ise oyun parkı ve özel eğlence alanları mevcut. Cabir Deluxe Hotel, Sapanca Gölü'ne yakın bir konumda yer alıyor. Göl manzarasının keyfini çıkarabilir, doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Cabir Deluxe Hotel'e özel araçla veya toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz. Otele en yakın otobüs durağı 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

CABİR DELUXE HOTEL REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN

Didi Otel Sapanca

Didi Otel Sapanca

Sapanca'nın Kırkpınar mevkiinde konumlanan Didi Otel Sapanca, Sapanca merkeze 3 km, Sakarya şehir merkezine 15 km ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 95 km uzaklıkta yer alıyor. Didi Otel Sapanca'nın 30 odası, modern mobilyalar ve zarif detaylarla döşenmiş. Odalar, geniş ve ferah bir ortam sunarak konukların rahatını ön planda tutuyor.

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için Didi Otel Sapanca'nın sezonluk açık havuzu ideal bir seçenek. Didi Otel Sapanca'da her mevsim yüzmenin keyfini çıkarabileceğiniz bir kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. Didi Otel Sapanca'da unutulmaz bir tatil geçirmek için hemen rezervasyon yaptırın! 

DİDİ OTEL SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN