Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Sapanca Gölü'ne Yakın ve Göl Manzaralı 10 Bungalov Fiyat Listesi (2024 Güncel)

Sapanca Gölü'ne Yakın ve Göl Manzaralı 10 Bungalov Fiyat Listesi (2024 Güncel)

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 26 Haziran 2024 - 15:26
 • Son Güncellenme: 27 Haziran 2024 - 13:22
Sapanca Gölü'ne Yakın ve Göl Manzaralı 10 Bungalov Fiyat Listesi (2024 Güncel)

Sapanca’nın eşsiz doğası ve muhteşem göl manzarası eşliğinde huzurlu bir tatil hayal ediyorsanız, doğru yerdesiniz! Sapanca Gölü’nün kıyısında yer alan bungalovlar, doğa ile iç içe olmanın keyfini sürmek isteyenler için ideal bir kaçış noktası sunuyor.  tasarımları, iç mekanları ve her biri kendine özgü özelliklere sahip olan göle yakın ve göl manzaralı bungalovlar, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Aile dostu seçeneklerden romantik kaçamaklara, evcil hayvan kabul eden tesislerden özel bahçeli bungalovlara kadar geniş bir yelpazede sunulan bu konaklama seçeneklerini keşfederek, siz de Sapanca’nın büyüleyici atmosferinde li bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz. 

{ad:0}

Bu yazımızda, Sapanca’da göle yakın ve göl manzaralı bungalovları sizin için detaylı bir şekilde inceledik. 

TÜM SAKARYA BUNGALOV SEÇENEKLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sapanca’da Göle Yakın Bungalovlar

Sapanca Göldibi Suit Bungalov

Sapanca Göldibi Suit Bungalov

Sapanca'nın masmavi gölünün kıyısında, konumlanan ve aile dostu bir tesis olan Göldibi Suit Bungalov, geniş bungalov evleri ile kalabalık gruplar için de uygun. Ayrıca evcil hayvan kabul eden tesis, doğa severler ve aileler için ideal bir seçim. 

Siz de kendine özel bahçesi ve barbeküsü olan bungalovda konaklarken, Sapanca Gölü'nün muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilir, her sabah, göl manzaralı açık havada servis edilen, yöresel ürünlerle dolu zengin bir serpme kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz. Tesiste bulunan 5 adet açık yüzme havuzunda ferahlarken eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sıcak havalarda tesisin özel ısıtmalı havuzunda serinleyebilir veya göl kenarında yürüyüşe çıkarak doğanın tadını çıkarabilirsiniz. 

GÖLDİBİ SUİT BUNGALOV REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

BnB Bungalov

BnB Bungalov

Yeşilin her tonunu barındıran muhteşem bir manzara eşliğinde, ailenizle veya sevdiğinizle unutulmaz anılar biriktirmeye hazır olun. Sakarya'nın nefes kesen Sapanca Gölü'nün kıyısında, doğayla iç içe bir masal gibi bir tatil için BnB Bungalov doğru bir tercih. Geniş bir bahçeyle çevrili BnB Bungalov, doğanın sessizliğinde huzur bulmak isteyenler için ideal bir ortam sunuyor. Ailenizle vakit geçirebileceğiniz piknik alanları ve çocuklar için oyun parkı da mevcut. Evcil hayvan dostu konsepti ile tüylü dostlarınızı da tatilinize dahil etmenizi sağlayan tesis, mutfak ve mutfak gereçleri ile donatılmış. Sapanca Gölü'nün nefes kesen manzarasına hâkim bir konumda yer alan BnB Bungalov’da manzaranın keyfini çıkarırken kahvenizi yudumlayabilir veya sevdiklerinizle keyifli sohbetler edebilirsiniz.

BNB BUNGALOV REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Gölevi Resort Sapanca

Gölevi Resort Sapanca

Sapanca Gölü'ne çok yakın konumda yer alan Gölevi Resort Sapanca, her biri özenle tasarlanmış bungalov evler, standart otel odaları ve süit evler ile her ihtiyaca ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunuyor. Şık tasarımlı standart otel odaları, göl manzarası ve gerekli tüm donanımları ile konaklama imkânı tanıyan tesiste; açık ısıtmalı havuz, çocuk parkı, spa ve wellness hizmetleri de bulunuyor. Gölevi Resort Sapanca’da yaz aylarında gölde yüzebilir, güneşlenebilir ve doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Kış aylarında ise şömine karşısında ısınabilir, kar manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

GÖLEVİ RESORT SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Sapanca’da Göl Manzaralı Bungalovlar

Sapanca Kelebek Vadi

Sapanca Kelebek Vadi

Sakarya'nın nefes kesen Sapanca Gölü'ne yakın konumda yer alan Sapanca Kelebek Vadi, geniş bahçesi ve doğayla iç içe konumu ile huzurlu bir ortama sahip. Sapanca Kelebek Vadi’de çocuklar için özel olarak düşünülmüş sandalyeler ve geniş aile odaları ile ailelerin u ön planda tutuluyor. Isıtmalı havuzu sayesinde her mevsim yüzme keyfini yaşayabileceğiniz Sapanca Kelebek Vadi, yorgunluğunuzu atabileceğiniz jakuzi imkanıyla da dinlenmenize olanak sağlıyor. 

SAPANCA KELEBEK VADİ REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Baraka Sapanca

Baraka Sapanca

Sakarya’nın gözde ilçelerinden Sapanca’nın merkezine sadece 4 km mesafede konumlanan Baraka Sapanca hem bahçe hem de şehir manzarası sunarak misafirlerine kaliteli zaman geçirme fırsatı sunuyor.  Baraka Sapanca’nın konaklama seçenekleri, her biri farklı renkte tasarlanmış bungalov evlerden oluşuyor: mavi-beyaz, turuncu-beyaz ve yeşil-beyaz. Tüm bungalovlar aynı boyutta olup, yarım çatı ve zemin olmak üzere iki katlı olarak dizayn edilmiştir. Her biri modern ve konforlu bir şekilde tasarlanmış bu evler, huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir seçenek. Özellikle romantik bir kaçamak yapmak isteyen çiftler ve yeni evli çiftler tarafından tercih ediliyor.

BARAKA SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Sapanca Kaya Palace

Sapanca Kaya Palace

Sapanca’nın Nailiye Mahallesi’nde konumlanan Sapanca Kaya Palace, konaklama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Sapanca gölü manzaralı Sapanca Kaya Palace, huzurlu bir konaklama arayanlar için ideal bir seçenek. Sadece dört odasıyla misafirlerine butik otel hizmeti sunuyor. Her oda, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanakları barındırıyor. Kendi yemeğinizi hazırlayabileceğiniz mutfak ekipmanları, rahat bir dinlenme alanı sunan oturma düzeni, Sıcak içeceklerinizi hazırlayabileceğiniz çay ve kahve makineleri de mevcut. Otele 14:00’da giriş yapılıp, 12:00’da çıkış yapılabiliyor. 

SAPANCA KAYA PALACE REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Sapanca Nailiye Dağ Evleri 

Sapanca Nailiye Dağ Evleri

Sapanca Nailiye Dağ Evleri, 3 yatak odası ve 1 oturma odası bulunan bu evler, kalabalık grupların rahatça konaklayabilmesi için tasarlandı. Verandada keyifli sohbetler edebilir ve Sapanca Gölü’nün manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Şömine başında kahvenizi yudumlayarak huzurlu anlar yaşayabilirsiniz.

Sapanca Nailiye Dağ Evleri, doğa yürüyüşleri ve trekking gibi aktiviteler için mükemmel bir ortam sunuyor. Tesisin konumu, misafirlerine Sapanca Gölü’nün ve çevresinin muhteşem manzaralarını keşfetme fırsatı tanıyor. Doğayla baş başa kalabileceğiniz bu tesis, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak için ideal bir kaçış noktası.

SAPANCA NAİLİYE DAĞ EVLERİ REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Ateş Böceği Mercan Bungalov

Ateş Böceği Mercan Bungalov

2022 yılından itibaren misafirlerine hizmet vermeye başlayan Ateş Böceği Mercan Bungalov’da Sapanca’nın eşsiz manzarası ve kuş sesleri eşliğinde, ileri teknoloji ile donatılmış bu lüks tesiste huzur ve rahatlığı bir arada bulacaksınız.

Toplamda 2000 m² alana yayılmış olan Ateş Böceği Mercan Bungalov, her biri özenle tasarlanmış 4 ultra lüks bungalov evden oluşuyor. Bungalovlar 3+1 konseptinde olup, 2 yatak odası ve 2 oturma odası ile geniş bir yaşam alanı sunar. Her bir bungalov, özel bahçelerle çevrili olup, ısıtmalı havuz ve jakuzi gibi lüks olanaklarla donatılmış.  

ATEŞ BÖCEĞİ MERCAN BUNGALOV REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Sapanca Kibar Bungalov

Sapanca Kibar Bungalov

Toplamda dört şirin bungalovdan oluşan bu özel tesis, her biri asma katlı ve korunaklı özel havuzlara sahip konaklama birimleri ile dikkat çekiyor. Sapanca Kibar Bungalov’da, misafirlerin konforu ve huzuru için her detay özenle düşünülmüş. Tesis, 1 şömineli dubleks bungalov dahil olmak üzere çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor... Aile dostu yapısı ve sunduğu çeşitli aktivitelerle hem huzur hem de eğlence dolu bir tatil için ideal bir seçenek.

Bungalovlar, özel bahçeleri ve barbekü alanları ile size özel anlar yaşatırken, Sapanca Gölü’nün büyüleyici manzarası eşliğinde kahvaltı yapma ayrıcalığı sunuyor. Şehrin stresinden uzaklaşıp, doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes, Sapanca Kibar Bungalov’a davetli! Bu eşsiz tatil deneyimini kaçırmayın! 

SAPANCA KİBAR BUNGALOV REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Burnaz Bungalov Sapanca

Burnaz Bungalov Sapanca

Sapanca'nın büyüleyici doğasıyla iç içe, göle sıfır konumda yer alan Burnaz Bungalov Sapanca, her biri farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmış altı adet bungalov ile her bütçeye ve zevke uygun bir seçenek sunuyor.

Burnaz Bungalov Sapanca'da iki farklı konaklama seçeneği mevcut: Göle sıfır konumda yer alan 4 adet tiny house, doğayla iç içe huzurlu bir tatil için ideal. Göl kenarına 1 km mesafede bulunan ek tesiste 2 adet jakuzili ve sıcak havuzlu tam müstakil deluxe bungalov yer alıyor. Bu bungalovlarda ayrıca özel teras ve barbekü alanı da mevcut. Ayrıca tesiste balkon, duşakabin, minibar, ısıtmalı havuz ve ücretsiz Wi-Fi gibi olanaklar bulmak da mümkün.

BURNAZ BUNGALOV SAPANCA REZERVASYON VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN.