Neredekal Turizm Seyahat Acentası Belge No: 7301
Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Seyrek plajı nerede, nasıl gidilir?

Seyrek plajı nerede, nasıl gidilir?

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 23 Temmuz 2024 - 06:00
 • Son Güncellenme: 24 Temmuz 2024 - 06:00
Seyrek plajı nerede, nasıl gidilir?

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yer alan Seyrek Plajı, Karadeniz kıyısındaki 250 metre uzunluğundaki sahil şeridiyle, doğal güzellikleri ve sunduğu hizmetlerle dikkat çekiyor. Hem yerel halk hem de ziyaretçiler için ideal bir kaçış noktası olan plaj, temiz denizi, ince kumu ve kapsamlı tesis olanaklarıyla keyifli bir deniz tatili vaat ediyor. Ücretsiz giriş imkanı ve kolay ulaşımı sayesinde, İzmit ve çevresinde günübirlik deniz tatili yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Seyrek plajı nerede, plaja nasıl gidilir, plajda sunulan olanaklar nelerdir gibi soruların cevaplarını sizin için bir araya getirdik.

{ad:0}

{search:kocaeli-otelleri,Kocaeli Otelleri}

Seyrek Plajı Nerede?

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Seyrek Plajı, ilçeye 11 km, Kocaeli merkeze 55 km ve İstanbul’a 155 km mesafede yer alıyor. 43,2 km uzaklıkta bulunan Kocaeli şehir merkezinden rahatlıkla ulaşılabilen plaj, Calkoy yerleşimindeki plajlarından biridir ve merkezine sadece 2,9 km uzaklıkta.

Plajda Sunulan Hizmetler

Seyrek Plajı, ziyaretçilerine geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır:

  • WC ve duş
  • Otopark
  • Gölgelik 
  • Şezlong
  • Soyunma Kabini
  • Cankurtaran ve sağlık hizmetleri
  • Plaj temizlik hizmetleri
  • Engelli hizmetleri
  • Büfe

Seyrek Plajı Özellikleri

Marmara Denizi'nin sakin sularında yer almakta olan Seyrek Plajı'nda, deniz suyu genellikle yaz aylarında sıcaklığını koruyor. 400-500 metre sonra derinleşmeye başlayan denizi çocuklu aileler için uygun.

Plaj alanında çakıl ve taş bulunmuyor plaj genel olarak kumlu.Denize sıfır konumda yer alan plajda şezlong ve şemsiye kiralama imkanları bulunuyor. Plajda yemek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için bir büfe hizmet veriyor.

Seyrek Plajı'na Nasıl Gidilir?

Seyrek Plajı’na ulaşım genellikle araçlar sağlanıyor. Plaja özel araçla gelen ziyaretçiler için ücretsiz otopark alanı bulunuyor. Kocaeli ve çevre illerden toplu taşıma ile de plaja ulaşmak mümkün. Plajın yakınından geçen minibüsler ve Kocaeli Merkez’den kalkan Kandıra otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Seyrek Plajı Giriş Ücreti 

Seyrek Plajı bir halk plajı olduğu için giriş ücreti bulunmuyor.

Kocaeli'de Nerede Kalınır?

Tarihi yapılar ıve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Kocaeli'de ziyaret edilebilecek çok sayıda destinasyon var. Kocaeli otellerinde konaklayıp tatilinizi birkaç güne çıkararak şehri keşfetmeniz mümkün. Kocaeli'nde her bütçeye ve ihtiyaca uygun otel seçeneği bulmak mümkün. Neredekal.com Kocaeli otelleri sayfası üzerinden filtreleme araçlarını kullanarak hem bütçenize göre hem de beklentilerinizi karşılayan bir otel bulabilirsiniz.